Τελειωμένη υπόθεση η μεταγραφή του Κάρολ στον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Παράταση πήρε το Δ.Σ. της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ το οποίο τελικά δεν διεξήχθη το πρωί όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο και θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα. Θα παραστούν και μέλη των συνδέσμων σύμφωνα με πληροφορίες. Ειλημμένη η απόφαση για παραχώρηση του Κάρολ.

Τα μέλη της Διοικούσας Eπιτροπής, κατά  πλειοψηφία θεωρεί ότι ο παίκτης πρέπει να παραχωρηθεί ο Κάρολ, ωστόσο η ευθύνη αυτή βαραίνει τους ίδιους.  Το θέμα Κάρολ αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο Δ.Σ. που θα διεξαχθεί σε λίγη ώρα αν και όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Ρόι Κάρολ δείχνει τελειωμένη καθώς άνθρωπος της διοίκησης τόνιζε στο περιβάλλον του πως «Η μεταγραφή του Ρόι Κάρολ είναι τελειωμένη  υπόθεση. Εχει τελειώσει. Ο παίκτης φεύγει» ενώ άλλο μέλος τόνισε πως «Η συνολική συμφωνία αποφέρει στον ΟΦΗ κέρδος που ξεπερνάει τις 300 χιλιάδες ευρώ που είναι η ρήτρα»

Tην μεταγραφή του παίκτη στον Ολυμπιακό προανήγγειλε με παρέμβαση του στον Athletic Radio 104,2 το μέλος του Δ.Σ. της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ανδρέας Μανουσάκης ο οποίος δήλωσε:

Θλίβομαι να ακουω απόψεις κατά του Ρόι. Είναι σπουδαία η προσφορά του στον ΟΦΗ. Είναι ένας εξαίρετος χαρακτηρας που αγαπησε την ομάδα. Θέλω να πω πως ο ιδιος προσπαθησε να βοηθησει την ομάδα σε όλα αυτό.Του είχα πει πως με τέτοιες εμφανίσεις που κάνει ο Κοστάντζο θα τον ζητήσει ο Ολυμπιακός. Τα έφερε η τύχη έτσι και έγινε. Ο ποδοσφαιριστής δεν είχε καμία πρεμούρα να πάει στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ήθελε να βοηθησει την ομάδα να πάρει χρήματα σε όλη αυτή την υπόθεση. Η ομάδα  θα πάρει τα 300 χιλ. και είναι κρίμα να αναφερομαστε με υποτιμητικά σχόλια για τον ίδιο. Όλες οι συνεντεύξεις που έχει δώσει δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είπε χαρακτηριστικά πως έχει ένα ζεστό κοινό το Καραϊσκάκη και όχι όλα αυτά που γράφτηκαν. Είπε και για τον κόσμο του ΟΦΗ, κάτι που δεν γράφτηκε. Αυτή την ώρα θα γίνει ένα συμβούλιο που θα ενημερωθεί πλήρως για την ομάδα. Είναι μια κρίσιμη περίοδος για την ομάδα, και πρέπει να είναι κοντά ο κόσμος.

Τα χρήματα που θα πάρει ο ΟΦΗ

Το ποσό που θα πάρει ο ΟΦΗ στα χέρια του είναι 150.000 ευρώ, ωστόσο όλη η μεταγραφή του παίκτη στον Ολυμπιακό αποφέρει περισσότερα κέρδη. Συγκεκριμένα ο ΟΦΗ θα λάβει άμεσα 100.000 ευρώ και άλλες 50.000 ευρώ με επιταγή τους επόμενους μήνες. Στην συμφωνία ακόμα προβλέπεται ο Ολυμπιακός να πληρώσει τα οφειλόμενα του ΟΦΗ προς τον παίκτη (50.000 ευρώ που μαζί με την εφορία ξεπερνάνε τις 65.000). Παράλληλα η συμφωνία περιλαμβάνει και την τακτοποίηση οικονομικής «διευκόλυνσης» που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στον ΟΦΗ με την μεταγραφή Μονιάκη αλλά και με τους δανεικούς παίκτες που είχαν παραχωρηθεί από τους «ερυθρόλευκους» στον ΟΦΗ.