Με 20 παίκτες στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη με το Νίκο Αναστόπουλο να επιλέγει 20 παίκτες στην αποστολή της ομάδας.

Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε σήμερα με προπόνηση που έκαναν το απόγευμα στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης».

Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε σπριντ.

Ο  Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω παίκτες:

Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Σόουζα, Πίτσος, Βάντο, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Μποντόρ, Μάντζιος, Καμπάνταης, Παπουλής, Σίσιτς, Ουκάρ και Ζορμπάς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χαριτωνίδης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Σκουτέλης.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για το αυριανό παιχνίδι υπάρχουν κάποια ερωτηματικά  όσο αφορά τα πλάνα του για την βασική ενδεκάδα μετά την επιστροφή των  Βάντο, Γεωργίου και Ταυλαρίδη αλλά και την πολύ καλή παρουσία του Πίτσου στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Συγκεκριμένα ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Μπούρμπος, στο αριστερό άκρο ο Βάντο φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Γαλανόπουλου ενώ το μεγάλο ερωτηματικό φαίνεται να είναι στο ποιοι θα αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο μετά την πολύ καλή παρουσία του Πίτσου στο παιχνίδι της Λειβαδιάς αλλά και την επιστροφής των Γεωργίου και Ταυλαρίδη. Σε αυτή την περίπτωση φαίνεται ο Πίτσος να διατηρεί την θέση του και ένας εκ των Γεωργίου και Ταυλαρίδη να αποτελούν τον παρτενέρ του στα στόπερ. Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα από εκεί και πέρα. Βερόν, Κάλαιτζιτς και Ζόρντι Λόπεζ θα είναι στο κέντρο, με τον Ισπανό να είναι σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται με τους Παπουλή, Μάντζιο και Σίσιτς