«Προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριο σας»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ανακοίνωση της  η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ παρακαλεί τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν το Σάββατο στο Παγκρήτιονα παραλάβουν έγκαιρα το  προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Με ανακοίνωση της  «η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ παρακαλεί τους φίλους της ομάδας μας να παραλάβουν έγκαιρα εισιτήριο για το αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία. Οπως είναι γνωστό στο Παγκρήτιο ισχύει το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας μας ότι αν και η ΠΑΕ ΟΦΗ δε ζήτησεεισιτήρια για τον αυριανό αγώνα, βάσει των μέτρων ασφαλείας που έχουνληφθεί για το παιχνίδι, οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να το παρακαλουθήσουν με διακριτικά του ΟΦΗ στις θύρες 5,6,7 και 8. Επειδή η αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου απαιτεί επίδειξη ταυτότητας και υπάρχει καθυστέρηση κατά την αγορά του, η ΠΑΕ ΟΦΗ καλεί τον κόσμοτης ομάδας μας να προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριο του από τα παρακάτωσημεία, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός λίγο πριν την έναρξη του αγώναστα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου:Γραφεία ΠΑΕ Εργοτέλης  (Στεργιογιάννη 1, τηλ: 2810313959)
Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810222246)
Το Σάββατο τα εκδοτήρια του Παγκρητίου θα είναι ανοιχτά από τις 12:00
για να εξυπηρετούν το κοινό.Τέλος καλεί τους φίλους του ΟΦΗ, να προσέλθουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς στο Στάδιο, για να μην ταλαιπωρηθούν με τη χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου κατά την είσοδό τους στις κερκίδες».

Ακόμη η Δ.Ε. του ΟΦΗ αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι «συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  το μεσημέρι  μεταξύ των δικηγόρων των ομάδων της Super League και των δικηγόρων του Πανελληνίου Συνδέσμου
Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών. Την ΠΑΕ ΟΦΗ εκπροσώπησε ο νομικός της
σύμβουλος κ. Ντίνος Μανταδάκης ο οποίος καταβάλει κάθε δυνατή
προσπάθεια ώστε να προσαρμοστεί ο κανονισμός επίλυσης οικονομικών
διαφορών της ΕΠΟ στην οικονομική πραγματικότητα των ημερών μας».