Ζορμπάς: «Όταν είμαστε σοβαροί δεν φοβόμαστε κανέναν»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παναγιώτης Ζορμπάς μιλώντας στην κάμερα της NOVA εξέφρασε την πίστη που υπάρχει στο στρατόπεδο του ΟΦΗ για την σημερινή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη τονίζοντας ότι η ομάδα δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Ο πολυσύνθετος μέσος του ΟΦΗ τόνισε πως: «Ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα όμως αν εμείς παρουσιαστούμε όπως πρέπει τότε θα πάρουμε τη νίκη. Θα χτυπήσουμε στην άμυνα του Εργοτέλη με τους γρήγορους παίκτες που διαθέτουμε».

Όσον αφορά το τελευταίο θετικό σερί με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ο «Ζορμπίνιο» τόνισε ότι: «Πριν το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας προερχόμασταν από ένα αρνητικό σερί και είπαμε ότι πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Τώρα προερχόμαστε από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Τα παιδιά που είμαστε στην ομάδα από πέρυσι δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα αλλά και ότι μπορούμε να σταθούμε στην Σούπερ Λιγκ και με το παραπάνω».

Τέλος, αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ, ο Ζορμπάς απέφυγε τα μεγάλα λόγια λέγοντας ότι: «Αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε στην 6η θέση, έχουμε μπροστά μας 11 παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».