Με Πανιώνιο εκτίει ο Παπουλής, μπέρδεμα με Ταυλαρίδη που δεν συμπλήρωσε κάρτες

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Με τον Πανιώνιο θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Μπέρδεμα προέκυψε με τον Ταυλαρίδη, ο οποίος συμπλήρωσε 6 και όχι 7 κάρτες όπως ενημερώθηκαν στον ΟΦΗ. 

Ο σκόρερ του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, δέχθηκε κίτρινη κάρτα για τον τρόπο που πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε και με αυτή συμπλήρωσε 4, πράγμα που σημαίνει πως θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας και όπως αποφάσισε ο Νίκος Αναστόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Το ευχάριστο για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι πως ο Στάθης Ταυλαρίδης, αν και αρχικά στον ΟΦΗ είχαν την εντύπωση πως συμπλήρωσε 7 κίτρινες, τελικά έχει 6 όπως ενημερώθηκαν και έτσι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής πρόβλημα.

Πάντως στον ΟΦΗ, υπάρχει «κίτρινος πυρετός»  και οι παίκτες της ομάδας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και κυρίως τώρα που ακολουθούν δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια. Στο όριο καρτών βρίσκονται οι Γεωργίου, Ταυλαρίδης και Σίσιτς που έχουν 6 κίτρινες κάρτες  και οι Γαλανόπουλος, Βερόν και  Μπούρμπος που  3, ενώ θυμίζουμε πως οι Κάλαϊτζιτς και Καμπάνταης λόγω καρτών θα απουσιάσουν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ ο Σέρβος θα απουσιάσει και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.