Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ προς τους φιλάθλους

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Με ανακοίνωση της η Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τον κόσμο για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα των μετοχών καθώς όπως ενημερώνει τα χρήματα από την πώληση κουπονιών-μετοχών ανέρχονται στις 10.000 ευρώ. 

Από την Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Συνεχίσθηκε το Σάββατο η προσπάθεια για την πώληση των μετοχών που είναι στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την πώληση κουπονιών- μετοχών ανέρχονται στις 10.000 ευρώ. Το προαναφερόμενο ποσό εντός της εβδομάδας θα κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχει η ΠΑΕ-ΟΦΗ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στα ονόματα που έχουν ήδη δώσει οι ενδιαφέρομενοι υπογράφοντας το σχετικό έγγραφο- εξουσιοδότηση. Την επόμενη βδομάδα τα καταθετήρια θα είναι στα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ και οι δικαιούχοι μπορούν να περάσουν να τα παραλάβουν.
Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Μετόχων της ΠΑΕ-ΟΦΗ για την άψογη οργάνωση στη προσπάθεια πώλησης μετοχών στις θύρες του γηπέδου μας το περασμένο Σάββατο στο παιχνδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ.
ΕΠΙΣΗΣ η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί τους εθελοντές φιλάθλους που βοήθησαν να πετύχει η προαναφερόμενη προσπάθεια.
Πάνω απ όλους όμως η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους για την μεγάλη υλική και ηθική βοήθεια του στη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα μας. Σε μια μεγάλη δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλο τον Ελληνικό λαό οι φίλοι του ΟΦΗ συγκέντρωσαν το ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα μας ποσό.»