Πατεμτζής: «Κακή παρένθεση για τον ΟΦΗ η ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Πατεμτζής μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το «τραπέζωμα» του συλλόγου μετόχων προς το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και για την πορεία του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του ΠΟΑ αναφερόμενος στην συνάντηση των παλαιμάχων με το ποδοσφαιρικό τμήμα ανέφερε ότι «θέλουμε μέσω αυτής της συνάντησης να δώσουμε συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την πορεία που κάνει η ομάδα και την οποία δεν περίμενε κανένας λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος». Όσον αφορά την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η νέα διοίκηση του συλλόγου παλαιμάχων, ο Μανώλης Πατεμτζής υπογράμμισε ότι: «Χωρίς να αδικήσουμε και την προηγούμενη διοίκηση, έκαναν πολλά αξιόλογα πράγματα και το πιο σημαντικό ήταν η ίδρυση του συλλόγου παλαιμάχων του ΟΦΗ. Εμείς προσπαθούμε να προσφέρουμε και να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την ομάδα που αγαπάμε. Θέλουμε και εμείς να προσφέρουμε με τον τρόπο μας σε κοινωνικό επίπεδο».

Όσον αφορά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, ο παλαίμαχος αμυντικός στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου τόνισε ότι αυτό ήταν και το σημείο που κρίθηκε η αναμέτρηση λέγοντας πως «όλοι περιμέναμε, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο να υπάρχει μια ορμή και ένας ενθουσιασμός. Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να προηγηθεί. Ο ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος δεν είχε την τύχη με το μέρος του και πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν μια κακή παρένθεση. Όμως δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τα δύο γκολ».

Σχολιάζοντας την φετινή πορεία του ΟΦΗ ο Μανώλης Πατεμτζής δήλωσε: «Ο ΟΦΗ φαίνεται ότι είναι ομάδα. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει όμως έχει έναν τρόπο σκέψης και μια οργάνωση στο παιχνίδι του. Πιστεύω ότι αυτό είναι το κλειδί στην πορεία του ΟΦΗ και οι παίκτες λειτουργούν όπως μια πραγματική ομάδα. Αξιέπαινη είναι η προσπάθεια της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών ώστε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους».

Τέλος, δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί «οι τέσσερις ομάδες της βαθμολογίας θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Σίγουρα η νίκη στον Κρουσσώνα μας δίνει μια ώθηση για την συνέχεια. Όπως είχα πει και στην αρχή του πρωταθλήματος, θα είναι μια ανταγωνιστική σαιζόν και η ομάδα που το θέλει περισσότερο το πρωτάθλημα θα το πάρει».