Δημητρέλος: «Συμφέρει τον ΟΦΗ, όχι την ΑΕΚ η αναβολή»!

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

«Από τη στιγμή που δεν θα είχαμε κόσμο, δεν θα είχαμε τίποτα παραπάνω να χάσουμε. Επομένως, αγωνιστικά κατά την άποψή μου συμφέρει τον ΟΦΗ, όχι την ΑΕΚ.Ο ΟΦΗ έχει το Κύπελλο (σ.σ προημιτελικό με τον Πανσερραϊκό) την Τετάρτη, ενώ εμείς πάμε να παίξουμε πλέον σερί ματς», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Ανδρέας Δημητρέλος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3».

 

Για τα λεφτά που πήρε η ΑΕΚ από το μέρισμα από τη NOVA κι ότι κατατέθηκαν τα λεφτά στον λογαριασμό της Ενωσης:

«Μπορεί να έχουν μπει δεν είμαι ενήμερος. Πήγα στις 4 στα γραφεία της ΠΑΕ. Δεν ενημερώθηκα αν μπήκαν. Και σήμερα να μπήκαν δεν θα μπορούσαμε να το πάρουμε γιατί εκκρεμούν έγγραφα από νομαρχία. Θέλαμε μια δυο μέρες. Όταν μπήκαν λοιπόν δεν μπορούσαν να θεωρηθούν. Αγωνιστικά δεν μας βόλευε η αναβολή του αγώνα».

Για το ότι δεν έβγαλε ανακοίνωση η ΑΕΚ κι εκεί πάτησε ο Μπιτσαξής:

«Γιατί μέχρι και τώρα ψάχναμε δυνατότητα διεξαγωγής του αγώνα. Έπρεπε να ενημερωθώ και να δω αν έκανα εγώ κάποια παράβαση να ερχόταν ο κόσμος και να έμπαινε δωρεάν τι θα γινόταν. Αυτό όμως είναι αντίθετο με κανόνες Superleague. Ηθελα λοιπόν να μάθω τις συνέπειες. Ήταν πειθαρχικές ποινές λοιπόν. Κι όλη αυτή την ώρα προσπαθούσα να μάθω. Είχα πάρει τις εκχωρήσεις από NOVA, ΟΠΑΠ κι έτρεχα για τα χρήματα για να δω αν μπορούμε να τα πάρουμε και να θεωρήσουμε τα εισιτήρια. Αν έμπαιναν λοιπόν οι οπαδοί θα το έγραφε ο παρατηρητής και θα είχαμε κυρώσεις. Έτσι λοιπόν έτρεχα για να βρω λύση».

Για το αν μίλησε με τον Μπιτσαξή:

«Με ενημέρωσε και με ρώτησε αν εγγυώμαι την διεξαγωγή του αγώνα και του απάντησα αρνητικά.

Για αυτό που υποστήριξε ο κ. Ξημέρης, ότι θα δημιουργηθεί δεδικασμένο:

«Συμφωνώ με τον κ. Ξημέρη. Είναι ηλίου φαεινότερο. Οι λόγοι που επικαλείται ο γενικός με την εισήγηση της αστυνομίας δεν μας πέφτει λόγος. Ετσι όπως είναι έκρυθμη η κατάσταση, αν τυχόν πήγαιναν 50 άτομα να μπουν θα γινόταν σύρραξη χωρίς νόημα. Ήμασταν έτοιμοι να βγάλουμε ανακοίνωση ότι το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που δεν θα είχαμε κόσμο, δεν θα είχαμε τίποτα παραπάνω να χάσουμε. Επομένως, αγωνιστικά κατά την άποψή μου συμφέρει τον ΟΦΗ, όχι την ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ έχει το Κύπελλο την Τετάρτη, ενώ εμείς πάμε να παίξουμε πλέον σερί ματς».

Για το τι μέλλει γενέσθαι ενόψει της επίσκεψης στην UEFA την προσεχή Πέμπτη:

«Απέναντι στη διαδικασία της UEFA η η απόφαση αυτή μας «εξυπηρετεί». Αγωνιστικά όμως, δεν μας ευνοεί. Δεν μπορώ την Πέμπτη να πάω στην UEFA και να τους πείσω ότι μπορούμε να καλύψουμε τις «τρύπες». Θα είχα επιχείρημα να τους πω ότι δεν το αποφασίσαμε εμείς».

Για το αν πήρε απάντηση στα mail που έστειλε στους μετόχους:

«Δεν πήρα απάντηση από κανέναν…»