Μαχλάς: «Φοβόμαστε μόνο το παρασκήνιο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Μαχλάς με δηλώσεις του τόνισε ότι ο ΟΦΗ δεν ασχολείται με το παρασκήνιο και ότι κανένας στην ομάδα δεν πρόκειται να πατήσει επί πτωμάτων.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ μίλησε στην ιστοσελίδα Sportaction και αναφερόμενος στις εξελίξεις που οδηγούν το «Γηραιό» στη Football League ξεκαθάρισε: «Ο Ηρακλής είναι ένα σωματείο με τεράστια ιστορία και πολλούς φιλάθλους. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον Ηρακλή. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να θεωρούμαστε “απέναντι” από τον Ηρακλή. Το αντίθετο μάλιστα, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολη είναι η θέση στην οποία έχει βρεθεί. Είναι πολύ άσχημη κατάσταση και για τον κόσμο της ομάδας. Ο ΟΦΗ δεν ασχολείται με το παρασκήνιο. Εμείς δεν πατάμε επί πτωμάτων για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όσον αφορά στο ζήτημα της ομάδας που θα πάρει τη θέση του Ηρακλή στη Superleague σχολίασε: «Αυτό είναι ένα θέμα που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, και δεν μας έχει δοθεί οριστική απάντηση. Σύμφωνα με όσα προβλέπει ο ΚΑΠ γενικότερα για παρόμοιες περιπτώσεις, προβιβάζεται ομάδα από τη Football League, χωρίς να είναι σαφής ο τρόπος, αν θα γίνει αγώνας μπαράζ, ή κάτι άλλο. Αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό, ούτε έχουμε επίσημη ενημέρωση».

Σχετικά με την προσπάθεια του ΟΦΗ στα play-off υπογράμμισε: «Σε αγωνιστικό επίπεδο δεν φοβόμαστε καθόλου, είμαστε η καλύτερη ομάδα. Έχουμε αποδείξει τις δυνατότητες μας εντός του αγωνιστικού χώρου. Άλλωστε αυτό έγινε φανερό και με την πορεία πρωταθλητισμού που κάναμε στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Αυτό που φοβόμαστε είναι το παρασκήνιο. Εμείς δεν μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες, αλλά το παρασκήνιο μας στέρησε την άνοδο πέρσι…»