Μόνο με φίλους του ΟΦΗ το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Μόνο με φιλάθλους του ΟΦΗ θα γίνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 23η αγωνιστική, όταν και αυτό οριστεί.

Η ΠΑΕ-Ολυμπιακός στη σύσκεψη που έγινε  την Τρίτη ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ που θα γίνει στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής έκανε γνωστό ότι δεν θέλει εισιτήρια.

Αλώστε είναι γνωστή η τακτική του ΟΦΗ να μην δίνει εισιτήρια στα εντός έδρας παιχνίδια με μοναδική εξαίρεση το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπως είχε κάνει γνωστό και η διοίκηση του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στη σύσκεψη που έγινε σήμερα ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ που θα γίνει στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής έκανε γνωστό ότι δεν θέλει εισιτήρια. Η Θύρα 6α θα είναι κλειστή για λόγους ασφαλείας.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ σήμερα στο κανονικό γήπεδο του ΟΦΗ που είναι στα Καμίνια σύσκεψη για την λήψη μέτρων ασφαλείας για τον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός, παιχνίδι που θα γίνει στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής.

Αν και από την Super League έχει ληφθεί απόφαση να μην γίνει η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η σύσκεψη έγινε γιατί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου δεν έχει έλθει κανένα έγγραφο που να αναφέρει ότι δεν θα γίνουν αγώνες το ερχόμενο Σάββατο και την Κυριακή.
ΦΥΣΙΚΑ οι αποφάσεις που ελήφθησαν θα εφαρμοσθούν όταν θα γίνει ο αγώνας.

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ-Ολυμπιακός κ. Γιάννης Τσιρώνης Γιάννης, έκανε γνωστό στην έναρξη των εργασιών της σύσκεψης ότι η ΠΑΕ του Πειραιά δεν θέλει εισιτήρια ενόψει του αγώνα που θα δώσει με τον  ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Θα μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο φίλοι του ΟΦΗ.

Η Θύρα 6 θα είναι κλειστή για λόγους ασφαλείας.

Στον αγώνα δεν επιτρέπεται η είσοδος πλακάτ ή πανό με συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν φίλαθλο να πλησιάσει εάν δεν έχει στη κατοχή του εισιτήριο.

ΘΑ υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων και για το λόγο αυτό οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα πρέπει να προσέλθουν  νωρίτερα για να μην ταλαιπωρηθούν».