Γαλανόπουλος:»O θεσμός του Κυπέλλου θέλει προσοχή γιατί κρύβει εκπλήξεις»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Θα είναι ολέθριο λάθος για τον ΟΦΗ να υποτιμήσει τον Πανσερραικό στο παιχνίδι της Τετάρτης στο Γεντί Κουλέ (4μμ), όπως τονίζει στον Athletic Radio 104,2 ο Αρης Γαλανόπουλος. Ο δεξιός μπάκ του ΟΦΗ μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι, για την εικόνα που έχει από τον Πανσερραικό την φανέλα του οποίου φόρεσε στο παρελθόν, αλλά και για το “μπάχαλο” που έγινε με το παιχνίδι με την ΑΕΚ και την ταλαιπωρία που βίωσε στην Αθήνα η αποστολή του ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι αναφορές του Αρη Γαλανόπουλου στον Athleticradio 104,2:

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ στο παιχνίδι:

“Ο θεσμός του Κυπέλλου κρύβει εκπλήξεις. Αν το παιχνίδι δεν το πάρεις σοβαρά μπορείς να την πατήσεις. Το παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε  τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είναι μια καλή ευκαιρία  για μας αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, να πάρουμε την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και να μην επηρεαστούμε από εξωγενείς παράγοντες. Σε αυτά τα παιχνίδια αν κάνεις το λάθος και υποτιμήσεις τον αντίπαλο, είναι το μεγαλύτερο που έχεις κάνει και δεν θα έχεις καλή τύχη”.

Για το αν το μυαλό των παικτών του ΟΦΗ είναι περισσότερο στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στους “4”:

“Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα ο Πανσερραικός. Αν δεν δώσουμε το 100% σε αυτό ίσως θα χάσουμε το τρένο”.

Για την εικόνα που έχει από τον Πανσερραικό:

“Πρέπει να προσέξουμε και τον αντίπαλο. Εχει μονάδες και καλό σύνολο για τα δεδομένα της κατηγορίας που αγωνίζεται. Δεν  ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα στην Β’ Εθνική, αλλά παραμένει σε τροχιά ανόδου. Εκανε καλές προσθήκες κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν στην άνοδο”.

Για το πέρασμα  του από την ομάδα των Σερρών:

“Εζησα καλές και κακές στιγμές στον Πανσερραικό. Αυτή είναι η μοίρα των ποδοσφαιριστών. Πάντα μπορείς να συναντήσεις μια παλιά ομάδα, που έχεις αγωνιστεί σε αυτήν. Βρίσκομαι στον ΟΦΗ όμως και μέλημα μου είναι να βοηθήσω τον ΟΦΗ να πάρει αυτό που θέλει από το παιχνίδι αυτό. Είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Εύχομαι ο κόσμος να είναι δίπλα μας και να μας βοηθήσει να πάρουμε  αυτό που θέλουμε από αυτό το παιχνίδι”.

Για την ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή του ΟΦΗ με την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ:

“Σε αυτήν την ομάδα και αυτά που βιώνουμε το αν βιώνουμε τραγελαφικά γεγονότα έχουμε συνηθίσει. Το διακωμωδούμε και λίγο  για να κρατάμε την διάθεση μας σε υψηλό επίπεδο.Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε χωρίς κανένα λόγο. Αυτό που είχαμε προετοιμάσει αγωνιστικά πήγε στράφι. Για 2-3 μέρες δεν γνωρίζαμε την προπόνηση που πρέπει να κάνουμε. Μακάρι οι δυνάμεις μας να μας κρατήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν.