Για το «τρίποντο» στην Κατερίνη ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Να διατηρήσει το νικηφόρο σερί των 3 τελευταίων αγωνιστικών θέλει στην Κατερίνη ο ΟΦΗ, ο οποίος την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Πιερικό (Live 17:15 gentikoule.gr). Eκτός απόστολής ο Ζορμπάς που κρίθηκε ανέτοιμος.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Πιερικό με προπόνηση που έκαναν σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο. Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω παίκτες:
Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Παπουλής, Κάλαϊτζιτς, Γαλανόπουλος, Ρόβας, Μπούρμπος, Γιακούμπου, Βερόν, Καμπάνταης, Κατσικογιάννης, Γεωργίου, Αγρίτης, Βλόνταρτσικ, Κιάσος, Ζαχαράκης, Μπερτίιν, Χαριτωνίδης, Μπουλούτ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Παναγιώτης Ζορμπάς, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος.

Τα πλάνα για την 11αδα

Όσον αφορά τα πλάνα του Αναστόπουλου για το αρχικό σχήμα, όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Η πρώτη αλλαγή αφορά την είσοδο του Λεωνίδα Καμπάνταη και η δεύτερη του Κώστα Κιάσσου που αναμένεται να πάρει την θέση του τιμωρημένου Ρούσεφ.

Από εκεί και πέρα, δεν αλλάζει κάτι και στις υπόλοιπες θέσεις, ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Μπερτίν ενώ την τριάδα στην μεσαία γραμμή οι Κιάσσος, Βερόν, Κάλαϊτζιτς. Τέλος την αιχμή του δόρατος για τον ΟΦΗ θα αποτελούν οι Αγρίτης, Παπουλής, Καμπάνταης.