Ζήτησε εισιτήρια ο Ολυμπιακός-«όχι» από την Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ να μην αποδέχεται το αίτημα των «ερυθρόλευκων».

Όπως γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωση της η Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ απέρριψε αίτημα της Πειραϊκής ΠΑΕ,ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες των οπαδών του Ολυμπιακού ενώ παράλληλα κάνει κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ,  να μην αφήσει αδιάθετο εισιτήριο, να γεμίσει το γήπεδο.

Αναλυτικα η ανακοίνωση της Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ

Μετά από έγγραφο που έστειλε η ΠΑΕ-Ολυμπιακός, η ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει γνωστό ότι δεν μπορεί να ικανοποιήσει το αίτημα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για διάθεση εισιτηρίων στο μεταξύ μας παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 04/03/2012 για τους παρακάτω λόγους:

1. Πάγια θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι να μην διαθέτει εισιτήρια σε φιλοξενούμενες ομάδες, προκειμένου να μη δημιουργούνται προβλήματα στους αγώνες. Εξαίρεση έγινε μόνο στα παιχνίδια με τις ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  και ΠΑΟΚ για τους γνωστούς λόγους.
2. Είναι γνωστό ότι στη θύρα (1)  που συνήθως δίνονταν εισιτήρια για φιλοξενούμενους, έχουν πουληθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου εισιτήρια διαρκείας.
3. Η θύρα (6) θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από τα γραφεία της ΠΑΕ, στην οδό Καντάνου γήπεδο ΟΦΗ και από τη μπουτίκ, θύρα (1), καθώς και από τα γραφεία του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ γήπεδο ΟΦΗ.

Η Διοικούσα Επιτροπή κάνει έκκληση στον κόσμο του ΟΦΗ, να μην αφήσει αδιάθετο εισιτήριο, να γεμίσει το γήπεδο και με την μοναδική ατμόσφαιρα που ξέρουν να παρουσιάζουν σε κάθε αγώνα, να ευχαριστήσουμε όλοι μαζί με το χειροκρότημά μας, τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει μέχρι σήμερα οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία σε κύπελο και πρωτάθλημα.
Μέσα και από αυτό τον αγώνα πρέπει να στείλουμε πολλαπλά μηνύματα ήθους και συμπεριφοράς, αλλά και προστασία της ομάδας μας.

  Η ΠΑΕ ΟΦΗ καλωσορίζει την Εθνική ομάδα καθώς και τη Διοίκηση της ΕΠΟ και εύχεται καλή επιτυχία, τόσο στο σημερινό παιχνίδι, όσο και στους αγώνες του EURO 2012.