«Φορτσάρει» για την επιστροφή στις νίκες

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΟΦΗ για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα ξαναβρεθούν σήμερα το απόγευμα στο ΒΑΚ όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Στον ΟΦΗ μετά από 3 παιχνίδια χωρίς νίκη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για αυτό και στην ομάδα εντύνουν τις προσπάθειες τους ώστε η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Αγωνία υπάρχει και για τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος χθες ανέβασε ρυθμούς ακολουθώντας ωστόσο ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα δοκιμάζει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Πάντως όπως όλα δείχνουν ο Μάντζιος και σε αυτό το παιχνίδι θα βρίσκεται εκτός-τουλάχιστον- των βασικών πλάνων του Νίκου Αναστόπουλου με το πιο αισιόδοξο σενάριο να προβλέπει να βρίσκεται στον πάγκο. Το αρνητικό για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι πως σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Μάντζιος,στερείται δύο από τα βασικά του όπλα της επίθεσης καθώς στην αναμέτρηση του Σαββάτου δεν θα αγωνιστεί και ο Παπουλής που είναι τιμωρημένος. Στα θετικά για τον Αναστόπουλο η επιστροφή του Κάλαϊτζις που επιστρέφει μετά την τιμωρία του και την απουσία του από τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.