Κουτάντος: «Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για άλλο γήπεδο»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 o Αντώνης Κουτάντος ξεκαθάρισε ότι ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ» εκφράζοντας την αντίθεση του για την άποψη της Α.Δ. Ηρακλείου.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ και υπεύθυνος ασφαλείας του συλλόγου αρχικά δήλωσε άγνοια για τις προθέσεις της αστυνομίας λέγοντας ότι«επισήμως δεν μας έχει ενημερώσει κανένας για τις προθέσεις της αστυνομίας. Το μόνο έγγραφο που έχει έρθει στην ΠΑΕ ΟΦΗ είναι αυτό που μας καλεί να δώσουμε το παρόν στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας» και στην συνέχεια πρόσθεσε ότι «το σπίτι μας είναι το ‘’Γεντί Κουλέ’’ και εκεί θέλουμε να παίξουμε. Έχουμε γήπεδο και αυτό είναι το ‘’Γεντί Κουλέ’’. Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για να γίνει το παιχνίδι σε άλλο γήπεδο. Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν φέρνει καμία ευθύνη σε περίπτωση που μας πουν να πάμε να παίξουμε κάπου αλλού».

Επιπλέον, υποστήριξε ότι για τεχνικούς λόγους κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν από την στιγμή που 

«στο γήπεδο μας υπάρχουν πινακίδες με χορηγούς που δεν μπορούν να μεταφερθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο. Το κόστος είναι τεράστιο. Και από εκεί και πέρα, αν γίνει οτιδήποτε ποιος θα πληρώσει τα έξοδα;»

Από εκεί και πέρα, ο
Αντώνης Κουτάντος
εξέφρασε την πεποίθηση του ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό «χτυπώντας» παράλληλα το καμπανάκι του κινδύνου…

«Εδώ και 15 ημέρες μιλάμε καθημερινά με τα προεδρεία των συνδέσμων. Πιστεύω ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό στο παιχνίδι της Κυριακής. Την Κυριακή θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, να μην ασχοληθεί κανένας με την ομάδα των Ιωαννίνων και να βοηθήσουν όλοι τον σύλλογο. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τυχόν τιμωρία. Για εμάς θα είναι καταστροφικό το ενδεχόμενο να τιμωρηθούμε και να παίξουμε εκτός έδρας στα πλέι – οφ γιατί ο ΟΦΗ δεν πάει πουθενά με τον κόσμο του. Οι αγώνες των πλέι – οφ είναι οι κρισιμότεροι στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου».

Τέλος, αναφέρθηκε στην χθεσινή ισοπαλία με τον Πιερικό αλλά και στα επικείμενα πλέι – οφ όπου δεν έκρυψε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας τονίζοντας ότι

«ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι αμείλικτος. Το κακό είναι ότι χάσαμε έναν βαθμό όμως η ομάδα μας είναι η καλύτερη και θα το αποδείξουμε στα πλέι – οφ. Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα».