Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στην αναβολή του πρώτου αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακός – ΟΦΗ, προχώρησε με σημερινή του απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ο λόγος είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Europa League και θα οριστεί εκ νέου.

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Στην αναβολή του πρώτου αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλου Ελλάδας 2011-2012, μεταξύ των ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΟΦΗ, προχώρησε με σημερινή του απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ. Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά από αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω των υποχρεώσεών της στο Europa League.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 21-3-2012 και θα οριστεί εκ νέου με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, την οποία εξουσιοδότησε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Επίσης, με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Κυπέλλου, ο πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, ανάμεσα στις ΠΑΕ Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21-3-2012, θα ξεκινήσει στις 19:00 και όχι στις 16:30, όπως είχε αρχικά οριστεί».