Αμετακίνητοι Σταυρακάκης και Κασμερίδης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σταυρακάκης και Κασμερίδης συνεχίζουν να τραβούν το σχοινί και να μην δέχονται διακανονισμό με την διοικούσα της ΠΑΕ ΟΦΗ

Την Τρίτη το μεσημέρι εκδικάζεται στην επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού, η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιταγής τη ΠΑΕ ΟΦΗ, που έχουν ζητήσει οι Σταυρακάκης και Κασμερίδης, ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για την οφειλή  που υπάρχει.

Ο Κασμερίδης διεκδικεί  78 χιλιάδες ευρώ από την ΠΑΕ ΟΦΗ, ποσό που του έχει επιδικαστεί μέσα από προσφυγή και ζητάει  30 χιλ. ευρώ για να αποσύρει την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιταγής. Ενώ το ίδιο ποσό (30 χιλ. ευρώ) ζητάει και ο Κώστας Σταυρακάκης για να κάνει ανάλογη κίνηση.

Η πλευρά του ΟΦΗ προτείνει στους παίκτες να λάβουν ένα ποσό 15 χιλ. ευρώ έκαστος, κάτι που δεν  έχουν μέχρι τώρα αποδεχτεί οι ποδοσφαιριστές. Οι διαπραγματεύσεις πάντως συνεχίζονται. Θα είναι επικίνδυνο για τον ΟΦΗ  να φτάσει η υπόθεση στο δικαστήριο την Τρίτη καθώς αν εκπέσει η εγγυητική, τίθεται ακόμη και θέμα υποβιβασμού της ομάδας!  Στο πεοηγούμενο δικαστήριο ο ΟΦΗ είχε πάρει αναβολή, για να διευθετηθεί η υπόθεση, ωστόσο αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.