Περιμένει τις απαντήσεις Κασμερίδη-Σταυρακάκη

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Την απάντηση των Κασμερίδη και Σταυρακάκη περιμένει ο ΟΦΗ στην πρόταση που τους έχει γίνει, ενώ οι προθέσεις και τον δύο θα γίνουν γνωστές στο δικαστήριο που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι.

Ο ΟΦΗ είχε πάρει αναβολή για την υπόθεση των δύο παικτών μέχρι και σήμερα, όπου και δεν έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής ακόμα λύση. Το δικαστήριο είναι προγραμματισμένο στις 12:00 και στον ΟΦΗ προσπαθούν να βρουν την λύση με τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίο φαίνεται σιγά-σιγά να βάζουν λίγο νερό στο κρασί τους.

Ο Κασμερίδης διεκδικεί  78 χιλιάδες ευρώ από την ΠΑΕ ΟΦΗ, ποσό που του έχει επιδικαστεί μέσα από προσφυγή και ζητάει  30 χιλ. ευρώ για να αποσύρει την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιταγής. Ενώ το ίδιο ποσό (30 χιλ. ευρώ) ζητάει και ο Κώστας Σταυρακάκης για να κάνει ανάλογη κίνηση. Στους δύο παίκτες η πλευρά του ΟΦΗ έχει προτείνει να λάβουν άμεσα έκαστος 15.000 ευρώ και τα υπόλοιπα να τους δοθούν σε δόσεις.

Ο χρόνος πιέζει, στον ΟΦΗ ευελπιστούν σε λύση , κάτι που θα φανεί σε λίγες ώρες όπου και είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο, Στην ομάδα ελπίζουν πως στην χειρότερη περίπτωση οι δύο παίκτες μπορούν να δεχθούν την πρόταση του ΟΦΗ, να πάρουν δηλαδή τις 15.000 και να ζητήσουν αναβολή, όπου και μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ο ΟΦΗ θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία μαζί τους.