Ξεκούραση σήμερα και από Τετάρτη «φορτσάρει» εν όψει Αστέρα Τρίπολης

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να πάρουν ανάσες εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης έχουν την Τρίτη οι παίκτες του ΟΦΗ .

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν θα βρεθούν σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΒΑΚ καθώς τους έχει δοθεί ρεπό και θα συνεχίσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι με τους «Αρκάδες» την Τετάρτη. Ο Νίκος Αναστόπουλος κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» καθώς εκτός από τον Μπούρμπο και Χόρχε Λόπεζ που δεν θα έχει στην διάθεση του καθώς οι δύο παίκτες θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης  λόγω καρτών, περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι Σίσιτς, Κασμερίδης και Μποντόρ οι οποίο δεν προπονήθηκαν την Δευτέρα καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Σλοβένος αποκόμισε ένα πρόβλημα μικροτραυματισμού από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και προτιμήθηκε να μην πιεστεί για αυτό και έμεινε εκτός. Ο Σαχσανίδης συνεχίζει να έχει το πρόβλημα που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ και ο Μποντόρ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στην γάμπα που τον έχει αφήσει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ελπίζει στην επάνοδο των προπονήσεων την Τετάρτη να έχει και ευχάριστα νέα, μετρώντας επιστροφές.