Ανακοίνωση – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ των παικτών του ΟΦΗ για όσα έχουν ζήσει στην ομάδα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μια ανακοίνωση – «χείμαρρο» οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πήραν θέση ΔΗΜΟΣΙΑ για όσα τραγικά συμβαίνουν στην ομάδα βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που αποτελούν φέτος τους μεγάλους ΜΑΓΚΕΣ της ομάδας αφού κόντρα σε θεούς και δαίμονες την έχουν διατηρήσει μέσα στους στόχους τους, με την ανακοίνωση που εξέδωσαν δημοσιοποιούν όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν καθώς και την συμπεριφορά της διοίκησης απέναντι τους.

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ

Σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας, αλλά πάνω από όλα τους ίδιους μας τους εαυτούς, εδώ και δύο χρόνια δεν τοποθετηθήκαμε επίσημα σαν ποδοσφαιρικό τμήμα.

Επειδή όμως κάποια στιγμή τα προβλήματα συσσωρεύονται και η υπομονή εξαντλείται, κρίναμε σκόπιμο να τοποθετηθούμε πάνω σε διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα που υπηρετούμε.

Αναγνωρίζοντας το που ζούμε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας σε όλους τους τομείς και κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, είναι παρά πολλές οι  φορές που βάλαμε <<πλάτη>> στις εκάστοτε διοικήσεις. Σε αντίθεση με αυτές που χωρίς να γνωρίζουμε τον πραγματικό λόγο, άλλαζαν και αλλάζουν σαν τα πουκάμισα και μας αφήνουν μετέωρους να αναζητάμε τι θα γίνει με τις εκκρεμότητες μας.

Γιατί άραγε όλα αυτά;

Γιατί να μας δίνουν διαφορετικές υποσχέσεις, κυρίως οικονομικές, οποίες σχεδόν ποτέ δεν υλοποιούνται;

Γιατί πάντα να μας τάζουν μια <<ισχυρή διοίκηση>>;

Πως άραγε μεταφράζεται για αυτούς η <<ισχυρή διοίκηση>>;

Βρισκόμαστε στην άσχημη θέση να σας ενημερώσουμε πως αυτή την στιγμή στην ομάδα υπάρχουν παίχτες που αντιμετωπίζουν ακόμα και θέμα διαβίωσης.

Πέρα από το οικονομικό κομμάτι όμως,  υπάρχει και η καθημερινότητα της προπόνησης και της προετοιμασίας πριν τα ματς.

Τα προβλήματα πολλά,  σαν τις υποσχέσεις ένα πράγμα!

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι κατά καιρούς:

Δεν υπήρχε ζεστό νερό για μπάνιο κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Τα γήπεδα της προπόνησης βρίσκονταν σε τραγική κατάσταση.

Υπήρχε έλλειψη αθλητικού και φαρμακευτικού υλικού, ακόμα και για τα επίσημα παιχνίδια.

Με υπαλλήλους απλήρωτους να προσπαθούν να είναι στο πλευρό μας, χωρίς όμως να έχουν τα εφόδια να το πράξουν.

Συμπέρασμα: λειτουργικότητα ομάδας = χάλια!! Παρόλα αυτά, εμείς τα αφήσαμε όλα στην άκρη με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Είμαστε πεπεισμένοι πως το καθήκον μας το πράξαμε στο έπακρον., φέραμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει και μέχρι ένα σημείο της χρονιάς τα όνειρα τα δικά μας και του κόσμου έφτασαν ακόμα πιο μακριά.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ !!!!

Αλλά πραγματικά πλέον δεν έχουμε τις ψυχικές δυνάμεις και την συγκέντρωση που απαιτείται ώστε να φανούμε δυνατοί. ‘Έχουμε χάσει την αισιοδοξία μας και αυτό  είναι το χειρότερο.
Σας δίνουμε όμως την υπόσχεση πως στα εναπομείναντα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι στην ιστορία της ομάδας, όπως το κάναμε ΠΑΝΤΑ ως τώρα.
Είναι ώρα όμως να αναλάβουν και όλοι οι υπόλοιποι πραγματικά τις ΕΥΘΥΝΕΣ τους!!!

Υ.Γ.1 Για τυχόν παρερμήνευση του κειμένου, σας προλαβαίνουμε και σας λέμε πως το παρόν κείμενο δεν έχει να κάνει με τις τελευταίες αγωνιστικές και την κακή για  κάποιους εικόνα της ομάδας. Γιατί πολύ απλά ποτέ δεν προσπαθήσαμε να κρυφτούμε πίσω από τίποτα.

Υ.Γ.2 Εξυπακούεται ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για εμάς ανήκουν και το προπονητικό τίμ, αλλά και όλοι οι υπάλληλοι που βιώνουν την καθημερινότητα μας (φυσιοθεραπευτές, μασέρ, υπάλληλοι γηπέδου, υπεύθυνοι ιματισμού).

Υ.Γ.3 Όσοι πραγματικά αισθάνεστε ΟΜΙΛΙΤΕΣ, έχετε την δυνατότητα και το θέλετε, βοηθήστε την ομάδα!!

Ειλικρινά και έντιμα
Οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η.