Να μην φύγει με άδεια χερια…

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ο ΟΦΗ μετράει μόλις ένα βαθμό στα τελευταία 6 παιχνίδια και στόχος στην αναμέτρηση με την Τρίπολη(LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) είναι  η ομάδα να μην φύγει με άδεια χέρια και βάλει βαθμούς στο «σακούλι» της.

Η λέξη νίκη παραμένει άγνωστη για τον ΟΦΗ από τις 4 Φεβρουαρίου, όπου και τότε κέρδισε τον Εργοτέλη και σήμερα στις Τρίπολη φιλοδοξεί να γευτεί την χαρά της έπειτα από σχεδόν δύο μήνες.

Εκτός 18αδας για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε ο Μίρνες Σίσιτς προκειμένου να προφυλαχθεί και να είναι έτοιμος για τον μεγάλο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται 18 ποδοσφαιριστές.

Ο Σλοβένος έμεινε εκτός από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας και από την τεχνική ηγεσία προτιμήθηκε να μείνει στο Ηράκλειο προκειμένου να είναι έτοιμος 100% για τον ημιτελικό της Τετάρτης.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή του ΟΦΗ είναι οι παρακάτω

Ξενοδόχωφ, Σαχσανίδης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς, Σόουζα, Γεωργίου, Βάντο, Πίτσος, Νύκταρης, Ουκάρ, Ταυλαρίδης, Ζόρντι Λόπεθ, Παπουλής, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Μονιάκης, Χαριτωνίδης.