Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ Αθηνών: «Έχουν κουράσει οι μάχες για την καρέκλα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΟΦΗ Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης» αφού δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα για την φετινή της πορεία χτυπάει το «καμπανάκι» για το μέλλον της τονίζοντας ότι «έχουν κουράσει οι μάχες για την καρέκλα από καιροσκόπους μικροπολιντικάντηδες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με αφορμή την εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στην Superleague μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, οφείλουμε ως οπαδοί του ΟΦΗ να ευχαριστήσουμε όλους του συντελεστές, που δεδομένων των συνθηκών, κατέβαλαν τιτάνια προσπάθεια για να βλέπουμε σήμερα, παρά τις δυσκολίες, τον ιστορικότερο Κρητικό σύλλογο μέσα στις 8 πρώτες ομάδες της Ελλάδας και στους 4 του Κυπέλλου.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της ομάδας που συνεχίζουν από την περσινή χρονιά. Αυτούς που ρίσκαραν τη σωματική τους ακεραιότητα στην καλοκαιρινή παρωδία των Play off ανόδου, που δεν έκαναν ούτε διακοπές, ούτε σωστή προετοιμασία, αλλά κυρίως γιατί έβαλαν πλάτη και υπέμειναν τις οικονομικές δυσκολίες της ομάδας τόσο πέρσι, όσο και φέτος. Επίσης ευχαριστούμε ολόψυχα τους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν το καλοκαίρι στην ομάδα, που δείχνοντας χαρακτήρα, προέταξαν το συμφέρον του ΟΦΗ, παρά τα διοικητικά και τα οικονομικά προβλήματα όλης τη χρονιάς.

Είμαστε βέβαιοι πως αν δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα, η συγκεκριμένη ομάδα θα μπορούσε να βρίσκεται πολύ ψηλότερα.

Είναι μεγάλη τιμή για το σύλλογο μας να έχει στη διάθεση του ένα τέτοιας ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό. Για άλλη μια φορά την προηγούμενη βδομάδα, οι ποδοσφαιριστές υπογράφοντας τους διακανονισμούς που τους προτάθηκαν για την αδειοδότηση, έδωσαν φιλί ζωής στο σύλλογο.

Λάθη έχουν γίνει μέχρι τώρα από όλους μας. Από εμάς τους οπαδούς, από προπονητές και παίκτες, από νυν και πρώην παράγοντες. Πιστεύουμε όμως ότι έχουν μπει γερές βάσεις για να φτιάξουμε ένα αυτοδύναμο για υγιή ΟΦΗ. Και θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για εμάς αν συνεχίσετε να αποτελείτε μέλη αυτού του ΟΦΗ, γιατί έχετε αποδείξει ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στο βάρος και την πίεση της μελανόλευκης φανέλας με την Κρήτη στην πλάτη. Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να παρέχουμε κάθε δυνατή στήριξη στην ομάδα, υλική και ηθική.

Λυπόμαστε από την μεριά μας που βλέπουμε επιφανείς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες του Νησιού μας, να γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη στον ΟΦΗ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ενώ μάλιστα ορισμένοι από αυτούς παρέχουν απλόχερα υλική βοήθεια σε συλλόγους των Αθηνών. Προφανώς εκεί ανήκει η ψυχή τους…

Οι μάχες για την καρέκλα από καιροσκόπους μικροπολιτικάντηδες έχουν πλέον κουράσει. Το μόνο που ζητάμε από όλους αυτούς που εναλλάσσονται στις καρέκλες των Δ.Σ. της ΠΑΕ είναι ένα συνεπές και ειλικρινές πλάνο εξορθολογισμού και μακροπρόθεσμης στρατηγικής.

Μπροστά μας είναι ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της τελευταίας εικοσαετίας. Το παιχνίδι που θα μας φέρει ξανά στον τελικό μιας μεγάλης διοργάνωσης. Ως οπαδοί θέλουμε να δούμε τον ΟΦΗ μας να δίνει το 200% σε αυτόν τον αγώνα. Ελπίζουμε να έχουν αναλογιστεί όλοι την σημαντικότητα του και να παλέψουν ώστε να κατέβει και πάλι το Κύπελλο στην Κρήτη.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης»