Βεζυρίδης: «Δεν θα έθετα ποτέ σε κίνδυνο την οικογένεια μου και την υγεία μου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δήλωση του στα ΜΜΕ, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης καταγγέλει ότι έπεσε θύμα σκευωρίας και τονίζει ότι σε όλα τα χρόνια της καριέρας του δεν έδωσε ποτέ το παραμικρό δικαίωμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η δήλωση του γκολκίπερ του ΟΦΗ

«Στα είκοσι και πλέον χρόνια της παρουσίας μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν έχω δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά μου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι εκατοντάδες φίλοι, τους οποίους έκανα μέσα από την αφιέρωσή μου στον αθλητισμό, αλλά και όλοι όσοι με γνωρίζουν, είναι βέβαιοι για το ποιόν και την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου. Γνωρίζουν καλά ότι δεν είχα ποτέ καμία σχέση με ουσίες, όπως αυτή που μου καταλογίζεται από τα αποτελέσματα του ελέγχου ντόπινγκ.

Δυστυχώς, η σημερινή εξέλιξη επιβεβαιώνει τους αρχικούς φόβους μου, ότι έχω πέσει θύμα σκευωρίας. Ξεκαθαρίζω απόλυτα ότι ουδέποτε έκανα εν γνώσει μου χρήση οποιασδήποτε απαγορευμένης ουσίας. Δεν θα έθετα ποτέ σε κίνδυνο την υγεία μου, την υπόληψή μου και την οικογενειακή μου γαλήνη, πόσω μάλλον τώρα στα 38 μου χρόνια. Θα παλέψω μέχρι τέλους για να δικαιωθώ και είμαι βέβαιος ότι η αθλητική δικαιοσύνη θα πειστεί για την αθωότητά μου.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΒΕΖΥΡΙΔΗΣ»