Σας ευχαριστούμε Μάγκες…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό, προσπάθησε να πάρει την πρόκριση, είχε τις ευκαιρίες σε 2 περιπτώσεις στην επανάληψη, ωστόσο το τελικό 0-0 έδωσε το εισιτήριο του τελικού στους “ερυθρόλευκους”.

Οι παίκτες του Αναστόπουλου παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβαν δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα και να στείλουν έστω το ματς στην παράταση και να διεκδικήσουν εκεί την πρόκριση.

Kαλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός, με τους παίκτες του Βαλβέρδε να έχουν τον έλεγχο στο πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού. Οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν στο 16΄ για πρώτη φορά στο παιχνίδι όταν μετά από σέντρα του Ιμπαγάσα, ο Μαρκάνο έπιασε την κεφαλιά και ο Σαχσανίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Ο ΟΦΗ ισορρόπησε μετά το 20΄ με τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου να φτάνουν σε 3-4 περιπτώσεις με αξιώσεις έξω από την εστία του Κάρολ, ωστόσο δεν απείλησαν την εστία του Βορειοιρλανδού .

Η τελευταία καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο έγινε στο 34΄ όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα πέρασε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη καλή στην επανάληψη, όταν στο 55΄, μετά από πολύ ωραία ενεργεια, ο Τοροσίδης απέφυγε δύο αντίπαλους του έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι από  πλευράς ΟΦΗ ήρθε στο 68΄ όταν το σουτ του Κάλαϊτζιτς πέρασε άουτ.

Οι «ασπρόμαυροι» άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοση τους και στο 79΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν Ο Ζορμπάς με σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

ο οφη συνέχισε να πιέζει στα εναπομείναντα λεπτά ωστόσο δεν απείλησε. Στο 91΄ ο Μιραλάς σε αντεπίθεση από θέση τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα άουτ.

Το Live της αναμέτρησης.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook