«Φεύγουν» 6.000 εισιτήρια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Καπνός” αναμένεται να γίνουν τα εισιτήρια για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο στην Κρητική ομάδα αναμένεται να είναι ανοικτά μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα προκειμένου να μην μείνει κανένας δίχως εισιτήριο!

Την δεύτερη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες, η κινητοποίηση που υπάρχει είναι πάρα πολύ μεγάλη και όλα δείχνουν ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται περισσότεροι από 8.000 φίλαθλοι του ΟΦΗ προκειμένου να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη που θα αποτελέσει και ως μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Τα εισιτήρια διατίθενται τόσο στα γραφεία της ΠΑΕ στο “Γεντί Κουλέ” όσο και στο κέντρο της πόλης όπου έχει στηθεί κιόσκι στα Λιοντάρια.

Από την χθεσινή κίνηση, οι άνθρωποι του ΟΦΗ εξέφραζαν την πλήρη ικανοποίηση τους λέγοντας μάλιστα ότι “εφόσον συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων κατ’ αυτόν τον τρόπο, τότε δεν αποκλείεται να γίνει και sold out!”. Πάντως, τα γραφεία της ΠΑΕ θα παραμείνουν ανοικτά, τόσο το Σάββατο όσο και την ημέρα του αγώνα, μέχρι και λίγα λεπτά πριν την έναρξη του…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook