Σίσιτς: «Θέλουμε να ξεπεράσουμε τους 40 βαθμούς»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Μίρνες Σίσιτς έθεσε τους στόχους της ομάδας στα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος

Όχι μόνο το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και στα άλλα παιχνίδια έως τη λήξη της σεζόν, στόχος μας είναι η νίκη ώστε η ομάδα μας να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς.Η παραπάνω άποψη ανήκει στο Μίρνες Σίσιτς.Ο Σλοβένος επιθετικός χθες αν και ήταν αποστολή δεν αγωνίσθηκε.Σήμερα ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης.

“Είμαι πολύ καλά. Ακολούθησα σήμερα το πρόγραμμα, είμαι πολύ καλύτερα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Θέλω να αγωνισθώ στο παιχνίδι της Κυριακής. Φυσικά αυτός που αποφασίζει για το ποιοί παίκτες θ αγνωνισθούν είναι ο προπονητής μου ο κ. Αναστόπουλος” δήλωσε ο Σίσιτς μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Ερ. : Θετική η παρουσία του ΟΦΗ και στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας;

Απάν.: Πήγαμε πολύ καλά ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να πάμε στο τελικό του θεσμού που θέλαμε όλοι. Η ομάδα μας έκανε στο θεσμό του κυπέλλου αυτό που κάνει όλη την αγωνιστική περίοδο. Προσπάθησε για το καλύτερο. Είναι επιτυχία ότι φθάσαμε στον ημιτελικό. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα στην 7η φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Χθες ο Ολυμπιακός δεν ήταν στη γνωστή καλή αγωνιστική του ημέρα. Η ομάδα μας έτρεξε πάρα πολύ ιδιαίτερα στο Β μέρος. Ηταν πολύ καλή αλλά μας έλειπε το γκολ. Θέλαμε να σκοράρουμε για να ευχαριστούσαμε και στο κόσμο μας που ήθελε πάρα πολύ να δει τον ΟΦΗ να σημειώνει ένα γκολ. Θα έλεγα ότι είμαστε άτυχοι. Το 0-0 όπως εξελίχθηκε ο αγώνας πιστεύω ότι μας αδικεί.

Ερ.: Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος ποιοί είναι οι στόχοι που έχετε στο μυαλό σας;

Απάν.: Θέλουμε τη νίκη και στους 3 αγώνες που απομένουν για να λήξει η σεζόν, γιατί στόχος μας είναι ο ΟΦΗ να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς. Πιστεύω μας αδικεί το γεγονός ότι μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο παγκρήτιο, έως σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής θέλουμε να χαρίσουμε την επιτυχία στους φιλάθλους μας. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο στόχος που έχει ο Παναιτωλικός ή αυτός που έχουν οι άλλες ομάδες που θ αντιμετωπίσουμε έως τη λήξη της σεζόν. Εμείς κοιτάζουμε μόνο τη δική μας την ομάδα και θεωρώ ότι θα είναι πολύ σημαντικό γεγονός που έχει πολλές παραμέτρους να μπορέσουμε να κλείσουμε τη σεζόν έχοντας συγκέντρωση περισσότερους από 40 βαθμούς.