«Είμαστε καλύτερη ομάδα και θα το δείξουμε στο γήπεδο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ιβάν Ρούσεφ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 δίνοντας το στίγμα όλων στον ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα«Είμαστε καλύτεροι και θα το δείξουμε στο γήπεδο» δήλωσε ο Βούλγαρος μέσος.

«Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός γιατί πιστεύω ότι μας περιμένουν στην γωνία. Είναι δίπλα μας, δίνει τα χρήματα του για την ομάδα μας και αυτό το βλέπω για πρώτη φορά. Δηλαδή, το Πάσχα πληρωθήκαμε από τον κόσμο. Μας αγαπάει, είναι δίπλα μας και πρέπει να μας βοηθήσει ώστε να μην δώσουμε κανέναν δικαίωμα. Υπάρχουν άλλες ομάδες που δεν θέλουν τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκκαι όλοι γνωρίζουν τι περιμένει την ομάδα μας» ήταν τα λόγια του Ιβάν Ρούσεφ αναφερόμενος στην στάση που χρειάζεται να δείξει ο κόσμος του ΟΦΗ.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Ιβάν Ρούσεφ στον Athletic Radio 104,2
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Το αντιμετωπίζουμε όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια. Θέλουμε να το κερδίσουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί πιστεύω στους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και τον κόσμο που θα έρθει για να μας βοηθήσει».
Για το που υπερέχει ο ΟΦΗ έναντι του ΠΑΣ Γιάννινα:«Το πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τα Γιάννενα και θα το αποδείξουμε την Κυριακή. Από τον Δεκέμβριο και μετά έχουμε το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία και θα το δείξουμε και στα πλέι – οφ που θα πάρουμε την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ».
Για τα επικείμενα πλέι – οφ: «Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον, εμείς συνεχίζουμε και είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Στόχος είναι να πάρει την άνοδο η ομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Εμείς είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα».
Για το ενδεχόμενο να παίξει ο ΟΦΗ στα πλέι – οφ:«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να πάρουμε την αδειοδότηση και μετά υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρουμε απευθείας την άνοδο. Αλλά ακόμα και αν παίξουμε στα πλέι – οφ, είμαστε προετοιμασμένοι και δεν φοβόμαστε κανέναν. Πιστεύω ότι φέτος ο ΟΦΗ δεν θα κάνει τα περσινά λάθη. Είμαστε έμπειροι ποδοσφαιριστές και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Αν γίνει το απόλυτο στην έδρα μας, τότε θα πάρουμε την άνοδο. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη ποιότητα από κάθε άλλη ομάδα και βέβαια η έδρα μας είναι η πιο δυνατή».
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ: «Σίγουρα μας απασχολεί γιατί όπως και να έχει ζούμε από το ποδόσφαιρο. Όμως, όλα τα παιδιά έχουμε βάλει στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ και δεν κοιτάζουμε τίποτα άλλο πέραν της επίτευξης του στόχου».
Για τον εαυτό του: «Εγώ προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι για να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και πιστεύω ότι μπορώ να δώσω στον ΟΦΗ ακόμα περισσότερα. Θέλω να ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ ώστε στην συνέχεια να μείνω στον ΟΦΗ όχι για έναν χρόνο αλλά για αρκετά ακόμα».