Μιχαλόπουλος: “Δρομολογούνται εξελίξεις οι οποίες δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμες”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Aισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. του ΟΦΗ Χρήστος Μιχαλόπουλος, ο οποίος τόνισε πως δρομολογούνται εξελίξεις στην ομάδα. 

Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Αστόρια είπε: 

“Χαίρομαι ιδιαίτερα για όσους βρέθηκαν σήμερα εδώ και οφείλω να τους ευχαριστήσω. Ευχαριστώ και όσους δεν βρέθηκαν για λογους αντικειμενικά δύσκολους. Έγινε μια συζήτηση σε βάθος και συζητήθηκαν κάποια σοβαρά θέματα.Οι πρώην πρόεδροι στηρίζουν την προσωρινή διοίκηση. Εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στην σημερινή διοίκηση και προς το πρόσωπο μου και μας ζητήθηκε να παραμείνουμε στις θέσεις μας μέχρι την Γενική Συνέλευση στις 2 Μαΐου. Εξέφρασαν κάποιες προτάσεις που δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμες. Φαίνεται να δρομολογούνται κάποιες εξελίξεις. Στο προσεχές διάστημα αν χρειαστεί θα γίνει μια ν’εα συνάντηση.  Το κλίμα ήταν καλύτερικο του αναμενόμενου και ελπίζουμε μα έχουμε αποτέλεσμα. Θα γίνει προσπάθεια να δρομολογηθει μια λύση. Εγινε μια επεξεργασία ενός πλάνου που έχει να κάνει με το οικονομικό όμως δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο.”

Ερωτηθείς για το αν είναι αισιόδοξος μετά την σημερινή συνάντηση είπε…

Είμαι περισσότερο αισιόδοξος απ΄ότι ήμουν πριν από την σύσκεψη. Είμαι χαρούμενος που ανταποκρίθηκαν όλοι οι πρόεδροι.Ο Κος Κουράκης και ο Κος Παπαματθαιάκης είχαν σοβαρό κόλλημα. Όλοι οι άλλοι ήταν παρόντες. Το θετικό είναι ότι όλοι καθήσαμε σε ένα τραπέζι και κοιτάμε να βρούμε λύση στο διαφαινόμενο αδιέξοδο. Εκδηλώθηκαν κάποιες πικρίες, ειπώθηκαν κάποιες αλήθειες όμως το κλίμα ήταν άριστο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook