Παπουλής: «Έτοιμος να κάνω το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Σε συνέντευξη του ο Φώτης Παπουλής μίλησε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχθεί κρούση και από ομάδες του εξωτερικού.

Η πολύ καλή χρονιά του 26χρονου επιθετικού που διανύει με την φανέλα του ΟΦΗ έχουν κάνει αρκετές ομάδες τις Super League αλλά και από το εξωτερικό όπως αποκαλύπτει ο ίδιος να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Ο Φώτης Παπουλής είναι μία από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος και μιλώντας στην «Ωρα για Σπορ» μίλησε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, και δήλωσε πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική της ΑΕΚ αφού πρώτα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με το διοικητικό κομμάτι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Παπουλής στην «Ώρα των Σπορ»:

«Σίγουρα με ενδιαφέρει να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Είμαι έτοιμος να κάνω το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, απλά περιμένω και τις διοικητικές εξελίξεις στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Η προοπτική του να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ είναι εξαιρετική για μένα και αν έρθει πρόταση θα είναι σαν επιβράβευση για την πολύ καλή χρονιά που διανύω με την ομάδα του ΟΦΗ.

Υπάρχουν μια-δυο ομάδες που μου έχουν κάνει κρούση από το εξωτερικό, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά τον Μάιο, όταν θα τελειώσουν τα ξένα πρωταθλήματα. Σίγουρα περνάει από το μυαλό μου το να αγωνιστώ στο εξωτερικό κάποια στιγμή στην καριέρα μου. Αλλά προτιμώ να περιμένω πρώτα να δω τι θα γίνει με τις ελληνικές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση μου και τις αλλαγές που θα γίνουν ιδιοκτησιακά. Προτεραιότητα μου είναι η Ελλάδα, αλλά με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι σου ξημερώνει. Πάντως, δεν πρόκειται να πάρω καμία βιαστική απόφαση αναφορικά με την επόμενη ομάδα μου».