Από την επόμενη εβδομάδα μετατίθενται οι εξελίξεις στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στον ΟΦΗ αυτές είναι μέρες ξεκούρασης αλλά και ανασύναξης ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Οι παίκτες του ΟΦΗ απολαμβάνουν τις μέρες άδειας του Πάσχα για να ξεκουρασθούν και να περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης και σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Αναστόπουλου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις Δευτέρα του Πάσχα για να προετοιμαστούν για τον αγώνα της Τετάρτης στην Κέρκυρα.

Το ενδιαφέρον πάντως για τον ΟΦΗ εστιάζεται κυρίως στο διοίκητικό επίπεδο αλλά και το θέμα της αδειοδότησης. Δύο θέματα μείζονος σημασίας για το μέλλον της ομάδας.

Η Γενική Συνέλευση στις 2 Μαϊου θα δείξει στην πράξη αν η αισιοδοξία που υπάρχει από την Διοικούσα Επιτροπή έχει βάση και όλοι περιμένουν τις εξελίξεις αλλά και την νέα διοίκηση που θα προκύψει. Οι επαφές και οι ζυμώσεις αναμένεται να κορυφωθούν μετά το Πάσχα και όσο πλησιάζει η ημερομηνία αυτή αν και τα ερωτηματικά παραμένουν έντονα για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ.

Όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης, είναι επίσης σημαντικό και αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της νυν Διοικούσας Επιτροπής που έκανε τιτάνιο αγώνα για να κλείσει τα πολλά ανοικτά μέτωπα.  Η τελική απόφαση για την αδειοδότηση της ομάδας θα είναι καθοριστική για το μέλλον της κρητικής ομάδας και αναμένονται τα αποτελέσματα το επόμενο διάστημα.