Σούπερ «μεταγραφή» για τον ΟΦΗ εν όψει της Δευτέρας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Πάνοπλος” θα παρουσιαστεί ο ΟΦΗ την Δευτέρα στα γραφεία της ΕΠΟ μετά την… μεταγραφή του γνωστού δικηγόρου Πέτρου Καϊμακάμη που θα ενισχύσει τον ΟΦΗ στην “μάχη” της αδειοδότησης.

Ο έγκριτος νομικός παρέστη ως δικηγόρος του Πανιωνίου στην εκδίκαση της έφεσης του συλλόγου της Νέας Σμύρνης για το θέμα της αδειοδότησης ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αθλητική δικαιοσύνη αλλά και ικανότητα σε τέτοιου είδους υποθέσεις.

Έτσι, η ΠΑΕ ΟΦΗ κατάφερε να προχωρήσει σε μια πολύ έξυπνη κίνηση που δείχνει και τις προθέσεις της εν όψει της διαδικασίας την Δευτέρα έχοντας καταθέσει έναν πληρέστατο φάκελο. Άποψη που βρίσκει απόλυτα σύμφωνα και τον κύριο Καϊμακάμη που έχει σειρά συζητήσεων με τους δικηγόρους της ομάδας Χρήστο Μιχαλόπουλο, Ντίνο Μανταδάκη, Μανώλη Φωτάκη.

Το κλίμα που επικράτησε στις μεταξύ τους συζητήσεις είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο ενώ σε όλες τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ακόμα και το Σάββατο, υπήρξε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και συννενόησης. Και αναμφίβολα, πρόκειται για… κίνηση ματ από την πλευρά του ΟΦΗ που δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν πρόκειται την Δευτέρα να φύγει από την ΕΠΟ δίχως να έχει πάρει την άδεια συμμετοχής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook