10 σίγουροι, παίζεται μια θέση στην επίθεση!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος φαίνεται πως έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 που θα ξεκινήσουν στο σημερινό παιχνίδι ενώ παίζεται μια θέση στην τριάδα που θα βρίσκεται στην επίθεση.

Ο 53χρονος τεχνικός δεν “άνοιξε” τα χαρτιά του ούτε στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η ομάδα θέλοντας προφανώς να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του εν όψει της σημερινής αναμέτρησης. Άλλωστε, το σημερινό παιχνίδι μπορεί να μην είναι “τελικός” για τους παίκτες του ΟΦΗ όμως θέλουν τη νίκη προκειμένου να μπορέσουν να μπουν στα πλέι – οφ με την μέγιστη διαφορά, εφόσον χρειαστεί να συμμετάσχει.

Παρ’ όλα αυτά, στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ δεν πρόκειται να υπάρξουν εκπλήξεις, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, και δεν αποκλείεται να παραταχθεί η ίδια 11αδα με αυτή που παρατάχθηκε στην Κατερίνη. Κάτι βέβαια, το οποίο δεν αποτελεί… συνήθεια Αναστόπουλου γιατί ο 53χρονος τεχνικός ποτέ μέχρι τώρα δεν κατεβάσει τον ΟΦΗ με την ίδια 11αδα σε δύο συνεχόμενους αγώνες.

Επιπλέον, είναι προφανές ότι ο Αναστόπουλος δεν θα βγάλει από την 11αδα παίκτες που έκαναν πολύ καλό παιχνίδι στην Κατερίνη όπως ο Κιάσσος ενώ πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει και ο Μπουλούτ που αποχώρησε τραυματίας από την τελευταία προπόνηση της ομάδας. Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Μπερτίν, Γεωργίου ενώ στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κιάσσος, Βερόν, Κάλαϊτζιτς. Μια θέση φαίνεται ότι παίζεται στην επίθεση όπου πέραν του Παπουλή, θέση διεκδικεί και ο Γιακούμπου ενώ οι δύο σίγουροι είναι οι Καμπάνταης, Αγρίτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook