Καράβι χωρίς κυβερνήτη ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ έχει ουσιαστικά ολοκληρώσει την θητεία της ενόψει και της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης της κρητικής ομάδας την προσεχή Τετάρτη, όμως σημαντικά θέματα παραμένουν άλυτα και καυτά ζητήματα απαιτούν άμεσα λύσεις. 

“Ο ΟΦΗ είναι στο σημείο μηδέν, στην άβυσσο, στο χάος”, τόνισε ο πρόεδρος της Δ.Ε  Χρήστος Μιχαλόπουλος στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί τώρα στον ΟΦΗ αλλά και την επόμενη μέρα της ομάδας.

Σύμφωνα με τον Σήφη Κορωνάκη η ομάδα θέλει 500.000  ευρώ εώς τις 2 Μαιου για να καλύψει τις επείγουσες ανάγκες της. Υπάρχει πρόβλημα και με την υπόθεση του Καρακατσάνη αφού ο ΟΦΗ θα πρέπει να του καταβάλλει άμεσα 25.000 ευρώ με τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών από το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε να ελοχεύει αφού δεν έχει ακόμα επικυρωθεί η βαθμολογία. Ανοικτά είναι τα θέματα και με τους Ρούσεφ και Ψωμά.

Ο ΟΦΗ εκτός από τις αμαρτίες του παρελθόντος έχει και τον κίνδυνο νέων προσφυγών από παίκτες που απαρτίζουν το τωρινό ρόστερ.  Το πρόβλημα ρευστότητας είναι έντονο και η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί.

Το μέλλον του ΟΦΗ κρέμεται σε μία κλωστή αφού τα πάντα αυτήν την στιγμή ισορροπούν σε ένα τεντωμένο σχοινί που αν σπάσει τότε οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook