Παράταση στην αγωνία μέχρι την Τετάρτη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέχρι την Τετάρτη παρατείνεται η αγωνία για την άδεια συμμετοχής του ΟΦΗ καθώς η επιτροπή ζήτησε την μετάφραση των εγγράφων που αφορούν τον διακανονισμό με τον Σουλεάπ και τον Πέερσμαν. Συγκρατημένη αισιοδοξία για την θετική έκβαση της υπόθεσης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και με τους δύο ποδοσφαιριστές έχει γίνει διακανονισμός και στον ΟΦΗ έχουν ήδη έτοιμα και μεταφρασμένα τα έγγραφα που ζήτησε η επιτροπή της ΕΠΟ και είναι θέμα χρόνου να κατατεθούν.

Η διαδικασία διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες και η σημερινή ακροαματική διαδικασία έβγαλε θετικά μηνύματα για τον ΟΦΗ ενώ καταλυτική ήταν η παρέμβαση του Γιάννη Κουράκη που έκανε λόγο για την βιωσιμότητα του συλλόγου ενώ ένας βασικός μάρτυρας ήταν και ο Βασίλης Ξημέρης.

Πάντως, αυτό που έκανε εντύπωση στους ανθρώπους του ΟΦΗ ήταν η συμπεριφορά του στελέχους της ΕΠΟ Γιώργου Δημητρίου που ήταν εχθρική και ιδιαίτερα προκλητική. Ωστόσο, η ακροαματική διαδικασία κύλησε ομαλά και θετικά και όλοι ευελπιστούν ότι θα κλείσει θετικά με την έγκριση του φακέλου του ΟΦΗ.

Το gentikoule.gr βρέθηκε στην ΕΠΟ και σας μετέφερε live όλες τις εξελίξεις

[nggallery id=17]