Επικυρώθηκε η αναβολή έναρξης των πλέι – οφ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του gentikoule.gr που ανέφερε ότι τα πλέι – οφ θα αναβληθούν καθώς η Football League ανακοίνωσε την μετάθεση της πρεμιέρας.

Το gentikoule.gr ανέφερε το μεσημέρι ότι τα πλέι – οφ θα αναβληθούν και λίγο αργότερα η Football League ανακοίνωσε την μετάθεση της πρεμιέρας για την Κυριακή 29 Μαΐου αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση της αδειοδότησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League

Η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής προχώρησε στην αναβολή της διαδικασίας των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Football League, καθώς υπάρχουν υποθέσεις που εκκρεμούν, όπως οι αδειοδοτήσεις των ομάδων.
Οι αδειοδοτήσεις των ομάδων για τη συμμετοχή τους στη Σούπερ Λιγκ, οι καταγγελίες των Αστέρα Τρίπολης, Καλλιθέας, Καρδίτσας, η επικύρωση της βαθμολογίας και μερικοί άλλοι λόγοι ανάγκασαν την Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής να αναβάλει τη διεξαγωγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ, που ήταν προγραμματισμένα για την ερχόμενη Κυριακή (22/5).
Έτσι, η έναρξή τους θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στο τέλος του μήνα (Κυριακή 29/5).Η διοργανώτρια Αρχή αναγκάστηκε να αναβάλει την έναρξή τους την προσεχή Κυριακή για τους εξής λόγους:
Α) Η εκδίκαση των εφέσεων του ΟΦΗ, των Τρικάλων, της Δόξας Δράμας, του Διαγόρα και του Πανθρακικού ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Οι υποθέσεις συζητήθηκαν τη Δευτέρα 16/5, ωστόσο οι αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν την προσεχή Τετάρτη 18/5. Οι ομάδες έλαβαν προθεσμία δύο ημερών για να καταθέσουν υπομνήματα και έτσι το ποιοι θα μετάσχουν στα πλέι οφ παραμένει προς το παρόν άγνωστο.
Β) Εκκρεμεί η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης για το θέμα των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων του Ιωνικού και του Εθνικού, έπειτα από τη σχετική καταγγελία της Καλλιθέας.
Γ) Εκκρεμεί η απόφαση για την ένσταση της Καλλιθέας και της Αναγέννησης Καρδίτσας κατά του Ιωνικού.
Δ) Εκκρεμεί η εκδίκαση της καταγγελίας του Αστέρα Τρίπολης κατά του Ηρακλή, από όπου θα γίνει γνωστό το πόσες ομάδες θα ανέβουν από τη Β’ Εθνική στη Σούπερ Λίγκα μέσω τον πλέι οφ.
Ε) Αφού γίνουν όλα τα παραπάνω, πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία.
Στ) Ακολούθως πρέπει να διενεργηθεί η κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουτ.
Ζ) Για να ξεκινήσουν οι αγώνες διαβάθμισης, πρέπει να προηγηθεί το μπαράζ Ιωνικού-Αγροτικού Αστέρα.
Στην Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής, αισιοδοξούν ότι το προσεχές δεκαήμερο θα έχουν κλείσει οι παραπάνω υποθέσεις ώστε στις 29/5 να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.