Μήνυμα παραμονής από τον Σίσιτς και για τη νέα χρονιά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ο Μίρνες Σίσιτς στέλνει… μήνυμα παραμονής στη νέα διοίκηση ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ για την παραμονή του στην ομάδα και τη νέα χρονιά και λέγοντας «θέλω να γεράσω στον ΟΦΗ»!

Ο Σλοβένος παικταράς είπε χαρακτηριστικά: «Όχι  μόνο θέλω να συνεχίσω, αλλά θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ. Θέλω να γεράσω ποδοσφαιρικά στην ομάδα μου. Όμως δεν αρκεί μόνο η δική μου διάθεση. Θα πρέπει να το θέλουν και άλλοι. Θα πρέπει να το θέλει και η διοίκηση. Σήμερα δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση από την διοίκηση. Φυσικά και αναγνωρίζω ότι η νέα διοίκηση έχει αναλάβει μόλις μερικές ημερές και δεν είναι δυνατόν μέσα σε 2-3 24ώρα να κλείσει όλα τα θέματα. Όμως με την ευκαιρία θέλω να επισημάνω ότι η χρονιά για όλους μας που είμαστε στον ΟΦΗ ήταν πολύ δύσκολη. Εφόσον αλλάξει η κατάσταση κυρίως στον οικονομικό τομέα και η ομάδα μπορέσει να βρει τις αναγκαίες λύσεις ειλικρινά δεν θέλω να φύγω από τον ΟΦΗ. Σήμερα έχω 3 πρότασεις. Η μια είναι από την Κύπρο και είναι πολύ καλή. Όμως θέλω πρώτα να μιλήσω με την διοίκηση της ομάδας μου. Δεν το κρύβω ότι νοιώθω σαν να είμαι πολλά χρόνια στον ΟΦΗ. Όμως θα πρέπει οι συνθήκες δουλειάς να είναι αλλαγμένες προς το καλύτερο για τη νέα σεζόν. Ο ΟΦΗ έχει μεγάλη δυναμική και κόσμο που είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα».

Για την χρονιά που πέρασε στον ΟΦΗ, τονίζει ότι «ήταν σωστή η επιλογή που έκανα. Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές. Βρέθηκα σε ένα πολύ καλό γκρουπ, με παίκτες που είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Ολοι οι παίκτες προσπαθήσαμε για το καλύτερο για τον ΟΦΗ. Άλλες φορές η προσπάθεια μας στέφθηκε με επιτυχία και άλλες φόρες όχι. Όμως ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι όλοι οι παίκτες θέλαμε σε κάθε αγώνα την επιτυχία για τον ΟΦΗ. Συνολικά πιστεύω ότι η σεζόν είναι επιτυχημένη για τον ΟΦΗ, παρά τα πολλά προβλήματα κυρίως στον οικονομικό τομέα που αντιμετωπίσαμε».