Νέα ατυχία χτύπησε τον Χαριτωνίδη, έπαθε ρήξη χιαστών!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αν υπήρχε συνολικό Όσκαρ ατυχίας, αυτό θα δινόταν αποκλειστικά και μόνο στον ΟΦΗ που βλέπει τον έναν μετά τον άλλον από τους ποδοσφαιριστές του να παθαίνουν ρήξη χιαστών. Τελευταίο «θύμα» ο Λάζαρος Χαριτωνίδης που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Πριν τον Ξανθιώτη αμυντικό, είχαν προηγηθεί οι σοβαροί τραυματισμοί των Κένταλ Ουκάρ, Κώστα Σταυρακάκη που υπέστησαν τον ίδιο τραυματισμό ενώ είχαν προηγηθεί οι επίσης σοβαροί τραυματισμοί των Βασίλη Ρόβα, Παναγιώτη Μπαρτζώκα.

Τελευταίο «θύμα» των σοβαρών τραυματισμών που έχουν πλήξει τον ΟΦΗ είναι ο Λάζαρος Χαριτωνίδης που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Γιούχτα με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη χιαστών! Ο νεαρός αμυντικός του ΟΦΗ εξετάστηκε από τον Γιώργο Στεφανουδάκη ενώ υποβλήθηκε σε μαγνητική τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

Ο Χαριτωνίδης τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι της προηγούμενης Τετάρτης όταν το πόδι του «κόλλησε» στον αγωνιστικό χώρο ενώ κλείνει μια χρονιά που μόνο… «γκαντέμικη» μπορεί να χαρακτηριστεί. Υπενθυμίζουμε ότι όταν ο Χαριτωνίδης «φόρτσαρε» πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα με αποτέλεσμα να χάσει την θέση του στην 11αδα αλλά και να μείνει πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Πλέον, ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου άμεσα και κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα συμβεί την ερχόμενη Τρίτη. Άλλωστε, επιθυμία του είναι να υποβληθεί σε εγχείρηση προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα εν όψει της επόμενης περιόδου.