Ημέρα κρίσης για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από αναβολές που διήρκεσαν για αρκετές ημέρες, το σήριαλ της αδειοδότησης αναμένεται να λήξει σήμερα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με την ανακοίνωση της απόφασης από την ΕΠΟ. Όπως γίνεται κατανοητό, στο στρατόπεδο του ΟΦΗ όλα κινούνταν γύρω από το θέμα της αδειοδότησης μιας και αυτό είναι το ζήτημα που «έκαιγε» τους πάντες. Και πώς να μην συμβαίνει αυτό όταν η ύπαρξη της ομάδας εξαρτάται από την θετική απάντηση της επιτροπής αδειοδότησης.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι στον ΟΦΗ δεν υπάρχει η ψυχολογία που υπήρχε μετά την απόρριψη από την πρωτοβάθμια επιτροπή αλλά αντιθέτως πηγάζει η αισιοδοξία και η βεβαιότητα ότι… από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ θα γίνει γνωστή η θετική απόφαση της επιτροπής. Ο φάκελος του ΟΦΗ βρίσκεται ήδη στα χέρια της τριμελούς επιτροπής και των Δημήτρη Γυφτάκη, Κώστα Πάλλη και Δημήτρη Σμαΐλη.

Η αισιοδοξία και η πίστη που εκφράζεται από τη νομική υπηρεσία του ΟΦΗ πηγάζει από το γεγονός ότι καλύφτηκαν ΟΛΕΣ οι υποχρεώσεις που υπήρχαν ενώ οι υπόλοιπες εκκρεμότητες που αφορούσαν τη νομική κάλυψη του φακέλου διευθετήθηκαν μετά και την παρουσία του ΒΑΚ ως περιουσιακό στοιχείο. Η αλήθεια είναι ότι στον ΟΦΗ εκφράζουν την βεβαιότητα τους και την σιγουριά τους για την θετική εξέλιξη της υπόθεσης ενώ φρόντισαν ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο να κάνουν το δικό τους «ρεπορτάζ» ώστε να μάθουν που βρίσκεται η υπόθεση.