Κιάσσος: «Να μην αφήσει κανένας να καταρρεύσει ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κώστας Κιάσσος μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 δίχως να κρύψει την στενοχώρια του και την απογοήτευση του για τις τελευταίες εξελίξεις. Ένας εκ των αρχηγών του ΟΦΗ δεν κρύφτηκε από το δάχτυλο του καταγγέλλοντας όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα και τα οποία αποτέλεσαν τους λόγους της απόρριψης του φακέλου του ΟΦΗ.

Ο Κιάσσος αναφερόμενος στο κλίμα που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα τόνισε ότι «συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν βρίσκεις λόγια να πεις γιατί είναι πολύ μεγάλη η στενοχώρια. Στην καριέρα μου έχω στενοχωρηθεί αρκετές φορές, όμως σήμερα ένιωσα ντροπή και αηδία που είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Κατάλαβα ότι στην Ελλάδα επικρατεί αυτού που ίσως να δώσει τα περισσότερα και ίσως να κάνει τα περισσότερα πάνω στις πλάτες των άλλων. Τα λέω όλα αυτά γιατί έχω σκεφτεί πολύ καλά τι λέω».

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα στον ΟΦΗ, υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στην ομάδα και να την αφήσουμε να καταρρεύσει. Και αυτό ισχύει για εμένα. Αφού, δεν κατάφερε να βγει φέτος γιατί για εμένα θέλουν να τον έχουν εκεί τον ΟΦΗ. Δεν ξέρω ποιος θα βρεθεί και τι θα γίνει όμως πρέπει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια. Δεν πρέπει να αφήσουμε να πάει η ομάδα εκεί που θα χαίρονται αυτοί που την έφεραν σε αυτήν την κατάσταση».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Κιάσσος στον Athletic Radio 104,2

Για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα: «Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιο παιδί να βγει να μιλήσει. Όμως, εγώ δεν μπορώ να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου. Από εκεί και πέρα, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους συμπαίκτες μου και όλον τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ γιατί ήταν εκεί κάθε λεπτό. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αυτήν την στιγμή. Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορώ να πω γιατί θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και ξέρω ότι μπορεί να έρθουν τα χειρότερα».

Για το κυνηγητό που δέχτηκε ο ΟΦΗ: «Ίσως κάποιοι δεν θέλουν να βλέπουν ομάδες με μεγάλη δυναμική και που δίνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και όταν μπαίνουν «σφήνα» ομάδες όπως ο ΟΦΗ που τους τα χαλάει, τότε επιτρέπουν ομάδες που οι φίλαθλοι τους πάνε με ταξί στο γήπεδο και ομάδες – ασανσέρ. Τέτοιες ομάδες θέλουν να βλέπουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την φετινή περίοδο: «Δεν θέλω να χαρακτηρίσω ήρωες τους ποδοσφαιριστές αλλά όλοι ήταν πραγματικά παλικάρια. Όμως, από εκεί και πέρα δεν ξέρω πως θα πράξει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Σίγουρα και μέσα στις επόμενες ημέρες δεν μπορεί να σκεφτεί κανείς με καθαρό μυαλό γιατί υπάρχει μεγάλη απογοήτευση».

Για το «παρασκήνιο»: «Δεν ήθελα να πιστεύω και δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιοι άλλοι ήθελαν να παίξουν πάνω στις πλάτες του ΟΦΗ. Όμως δεν σεβάστηκαν κανέναν. Εκείνους που έβαλαν τα χρήματα τους, εμάς που παίζουμε για να «βγάλουμε το ψωμί μας». Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα. Γιατί, όταν θες να κάνεις κάτι, τότε δεν ισχύουν οι νόμοι όταν κάποιος θέλει να κάνει κακό στον άλλο».