Ανακοινώθηκε ο Περογαμβράκης για 2 χρόνια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Αλέξη Περογαμβράκη με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του για τα επόμενα δύο χρόνια. “Θα προσπαθήσω να δικαιώσω εκείνους που με εμπιστεύτηκαν” δήλωσε ο 24χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο “Πέρο” έκανε εκπληκτική χρονιά με την φανέλα του Ρούβα και οι κόποι του ανταμείφθηκαν με την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιά τους αποτελώντας και προσωπική επιλογή του Νίκου Αναστόπουλου.

Η συμφωνία με τον Περογαμβράκη επικυρώθηκε σήμερα το μεσημέρι όπου συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Μάνθο Πουλινάκη δίνοντας τα χέρια για συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Ο ίδιος μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ «είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για δουλειά…».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο Αλέξης Περογαμβράκης υπέγραψε σήμερα για δυο χρόνια στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο νεαρός επιθετικός που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ρούβα και αναδέχθηκε πρώτος σκόρερ στο Νότιο όμιλο, επέστρεψε στην ομάδα μας μετά από δυο χρόνια.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook