Χατζηαποστόλου: «Ο κύριος Πιλάβιος δέχεται επιλεκτικά αυτούς που θέλει»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο  πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της β και νυν μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Χατζηαποστόλου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 όπου εξέφρασε την άποψη του για την μη αδειοδότηση του ΟΦΗ ενώ «άστραψε» κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου στον Athletic Radio 104,2

Για την μη αδειοδοτηση του ΟΦΗ…

Δεν γνωρίζω το σκεπτικό. Γνωρίζω τα κριτήρια της αδειοδοδοτησης αλλά δεν γνωρίζω ποια δεν πληρεί ο ΟΦΗ. Είναι κάποια γελοία θέματα. Δεν είναι σημαντικό αν δεν εξοφλήθηκε κάποιος στις 31 του μήνα και εξοφλήθηκε στις 5 Μαΐου.

Για το έγγραφο του Ηρακλή που έδειξε στη βουλή ο κ. Πιλάβιος…

Το να δείξει το χαρτί της πλαστής ενημερότητας στο κοινοβούλιο δεν είναι άξιου προέδρου να το έκανε κάποιες απλός. Είναι δυνατόν δημόσια να το βγάλει για να επωφεληθεί κάποια ομάδα; Δεν μπορεί να είμαι εναντία στο αυτοδιοίκητο αλλά που κωλύεται αυτό στο να  ανοίξουν οι φάκελοι; Είναι κοροϊδία δεν είναι σοβαρό αυτό. Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Πως γίνεται να βάζεις στην Β΄Εθνική τα ίδια κριτήρια με την Α΄. Είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Δεν γίνεται μια ομάδα που θα παίξει Ευρώπη να έχει τα ίδια κριτήρια με ομάδα Β΄ Εθνικής.

Για το μη άνοιγμα των φακέλων…

Για να μην υπάρχουν σκιές να ανοιχθούν οι φάκελοι.  Πώς θα πείσεις κάποιον ότι δεν λειτουργείς για  προσωπικά οφέλη; Το κάνει για ιδιοτελής σκοπούς. Τρεις μέρες πριν εκπνεύσει η ημερομηνία βγάζεις πλαστές ενημερότητες; Δεν ωφελείς έτσι κάποιον;

Για τα μέλη της επιτροπής αδειοδότησης…

Όλους αυτούς στην επιτροπή τους βάζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ και αυτός έχει επαφή μαζί τους. Όταν με βάζεις σε μια θέση έμμεσα δεν με βάζεις για να εξυπηρετώ και κάποια συμφέροντα σου; Πως γίνεται να μην τον συμβουλεύονται τον κ. Πιλάβιο.

Για το γεγονός πως κρύβεται ο κ. Πιλάβιος από την αντιπροσωπεία του ΟΦΗ…

Δέχεται επιλεκτικά στο γραφείο του ο κ. Πιλάβιος. Ο κ. Μπέος  για παράδειγμα είναι επίσημος συνομιλητής του πλέον. Δεν έχω πρόβλημα και δεν μπορεί να πει κανείς ότι έχω από τη στιγμή που έφυγα μόνος μου. Βλέπει επιλεκτικά αυτούς που θέλει.

Για το αν το διαιτητικό δικαστήριο μπορεί να δικαιώσει τον ΟΦΗ…

Δεν το ξέρω αυτό. Εγώ απορώ πως σε αυτή την επιτροπή όταν ο κ. Γυφτάκης έκρινε υπέρ του Ηρακλή και του ΟΦΗ και να μην είναι στην ίδια γραμμή και οι υπόλοιποι . Όταν ένας έγκριτος νομικός διερμηνεύει έτσι το νόμο πως γίνεται ένας  ορκωτός λογιστής να τον ερμηνεύει αλλιώς. Καταλαβαίνετε ότι δικαίως ο κόσμος σκέφτεται «περίεργα». Αν δεν υπάρξει κάτι δυναμικό του χρόνου θα είναι χειρότερα τα πράγματα. Αν το πρόβλημα του ΟΦΗ είναι ληξιπρόθεσμες οφειλές είναι γελοίο να μην του δοθεί άδεια. Υπάρχει ευθύνη και στην διοίκηση αλλά όχι και να μην πάρεις άδεια αν αυτός είναι ο λόγος. Γιατί να μην τα δεχθεί η ΕΠΟ;