Απογοητευτική η μέχρι τώρα διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από επτά ημέρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν πάει στο «Γεντί Κουλέ» για να κλείσουν θέση εν όψει της νέας χρονιάς.

Σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι όπου τις πρώτες ημέρες είχαν φύγει σχεδόν 300 εισιτήρια διαρκείας, φέτος δεν υπάρχει η ίδια εικόνα. Ελάχιστοι είναι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που έχουν πάει στο «Γεντί Κουλέ» για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας δημιουργώντας μια εικόνα που μόνο αντιπροσωπευτική δεν είναι για την δυναμική του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν διατεθεί περίπου 60 εισιτήρια διαρκείας (!!) αριθμός που αντιπροσωπεύει ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών. Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, αποτυπώνεται και η «παγωμάρα» που επικρατεί μεταξύ των φιλάθλων του ΟΦΗ που ίσως περιμένουν κάποια «ηχηρή» μεταγραφή για να ζεσταθούν.

Αιτίες αυτής της «παγωμάρας» μπορούμε να βρούμε αρκετές ωστόσο σίγουρα είναι ένας αριθμός που δεν αντιπροσωπεύει τον κόσμο του ΟΦΗ. Σίγουρα, μπορεί ο κόσμος να έχει «ξενερώσει» με την ομάδα ή να μην υπάρχει όραμα και εμπιστοσύνη στην ΠΑΕ.

Σίγουρα πάντως, ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ο μεγάλος προστάτης του και από τις δικές του ορέξεις θα φανεί και η εξέλιξη της φετινής περιόδου.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια διαρκείας

Θύρα 1: 100 ευρώ
Θύρα 2 – 3: 300 ευρώ
Θύρα 4 – 5: 120 ευρώ
Θύρα 7: 400 ευρώ
Θύρα 8: 300 ευρώ
Θύρα 9 (VIP): 1000 ευρώ
Θύρα 9: 400 ευρώ
Περίοδοι Πώλησης :
1η Περίοδος Πώλησης
Από την Πέμπτη 2 Αυγούστου  μέχρι και το Σάββατο 11 Αυγούστου θα έχουν δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2011-12 ή να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε ελεύθερη θέση είτε της ίδιας θύρας είτε άλλης θύρας της επιλογής τους. Παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερομένους κάθε διαθέσιμη ελεύθερη θέση.
2η Περίοδος Πώλησης
Την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 θα απελευθερωθούν όλες οι θέσεις των κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί και θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.
Σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης :
Το γραφείο της διαχείρισης εισιτηρίων στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης  (είσοδος από την οδό Καντάνου δίπλα στην Θύρα 9 ).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2810254674
Ώρες λειτουργίας
Aπό Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 14:00  και  18:00 έως 21:00 και Σάββατο από 10:00 έως 14:00.
Το γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 15/08/2012