“Όλα τα λεφτά” ο Παπάζογλου στο 4-1 επί του Ρούβα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ πέτυχε ο 24χρονος φορ που είχε θετική παρουσία ενώ για ακόμα μια φορά έδειξαν θετικά στοιχεία οι Μπανούσης και Βιτώρος.

Θανάης Παπάζογλου έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου εν όψει του αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο την Ξάνθη.
Ο 24χρονος επιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ του ΟΦΗ με δυνατό διαγώνιο σουτ και έδειξε ότι θα βοηθήσει σημαντικά αρκεί να έχει και την κατάλληλη βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Πάντως, για ακόμα μια φορά παρουσίασαν θετικό πρόσωπο οι Βιτώρος, Μπανούσης που έδειξαν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσουν τον ΟΦΗ.
Εκτός από τον υψηλόσωμο φορ, σκόραραν ακόμα οι Μονιάκης, Ροβύθης και Κολιακουδάκης ενώ δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Βερόν, Καμπάνταης, Περογαμβράκης, Μπούρμπος.

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με το συνηθισμένο 4-3-3. Ο Γουναρίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ αγωνίζεται οΜονιάκης, αριστερό ο Βάντο με τους Χαριτωνίδη – Σόουζα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή αγωνίζονται οι Μπανούσης, Βιτώρος και Ζορμπάς και στην επίθεση δεξιά ο Ροβύθης, αριστερά ο Καπουράνης και στην κορυφή ο Παπάζογλου.

Δείτε το live του παιχνιδιού

Στο 75ο λεπτό βρισκόμαστε πλέον και το δεύτερο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

65′ Ακόμα μια αλλαγή για τον ΟΦΗ με τον Δαμιανάκη να παίρνει την θέση του Σόουζα

61′ Γκολ για τον ΟΦΗ! Σκόρερ ο Κολιακουδάκης με κεφαλιά μετά την ωραία προσπάθεια του Ζαχαράκη. Ο Χανιώτης στόπερ πήρε την πρώτη κεφαλιά μετά την σέντρα του Ανωγειαννάκη.

Έχει πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ρούβα να έχει ισορροπήσει το παιχνίδι παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα

56′ Ο Παπαδιός πήρε την θέση του Καπουράνη

52′ Δύο αλλαγές για τον Αναστόπουλο με τους Νύκταρη, Κολιακουδάκη να παίρνουν τις θέσεις των Ζορμπά και Μπανούση

Τέσσερις αλλαγές έκανε ο Αναστόπουλος που πέρασε στο παιχνίδι τους Ζαχαράκη, Σαχσανίδη, Χατζηκοσμά, Ανωγειαννάκη που πήραν τις θέσεις των Χαριτωνίδη, Γουναρίδη, Βιτώρου και Ροβύθη

45′ Ευκαιρία για τον Ρούβα με τον Ζαχαράκη να διώχνει πάνω στην γραμμή το πλασέ του Μαραγκάκη

[liveblog]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook