Σε «ανοικτή γραμμή» με Καραγκούνη ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ παλεύουν καθημερινά για να γίνει πραγματικότητα η μεγάλη μεταγραφή του αρχηγού της εθνικής ομάδας. Μεγάλο κίνητρο για τον ίδιο η συμμετοχή του στην εθνική ομάδα.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ μιλούν συνεχώς με τον «Κάρα» θέλοντας να τον πείσουν ώστε να έρθει στην Κρήτη και να φορέσει τα «ασπρόμαυρα». Η υπόθεση απόκτησης του captain της εθνικής ομάδας μόνο εύκολη δεν είναι και αυτό το γνωρίζουν στον ΟΦΗ.

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι όσο περνάει ο καιρός και ο Καραγκούνης δεν βρίσκει ομάδα, τόσο θα διατηρούνται ακέραιες οι ελπίδες του ΟΦΗ για να κάνει το «μπαμ».

Όπως γίνεται κατανοητό, στην περίπτωση του Καραγκούνη δεν αποτελεί πρόβλημα το οικονομικό αφού αφενός ο «Κάρα» είναι γνώστης της κατάστασης που επικρατεί και αφετέρου το χρηματικό δεν αποτελεί κίνητρο για έναν παίκτη που έχει κάνει αυτήν την τεράστια καριέρα.

Πάντως, οι άνθρωποι του ΟΦΗ βρίσκονται καθημερινά σε επαφές με τον Γιώργο Καραγκούνη αναλύοντας το πλάνο για την ομάδα αλλά και τον, ηγετικό, ρόλο που αναμένεται να έχει μέσα στην ομάδα.

Συν τοις άλλοις, στον ΟΦΗ «ποντάρουν» στην μεγάλη θέληση που δείχνει ο Καραγκούνης ώστε να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Και αυτό θα γίνει μόνο εφόσον πάει σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και θα είναι ΗΓΕΤΗΣ…

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook