Καυστική ανακοίνωση του συλλόγου μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ μετά από όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με την σκανδαλώδη απόφαση εις βάρος της ομάδας.

Ένα από τα πιο ζωντανά κομμάτια του ΟΦΗ, ο σύλλογος μετόχων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται σε όλα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Τον τελευταίο χρόνο η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει πραγματοποιήσει μια τεράστια προσπάθεια εξυγίανσης. Όλοι μαζί, για πρώτη φορά ενωμένοι, κόσμος-ΠΑΕ-Ερασιτέχνης-ποδοσφαιριστές-προσωπικό-Σύλλογος Μετόχων, παλεύουμε για να φτιάξουμε έναν ΟΦΗ καθαρό και περήφανο όπως όλοι ονειρευόμαστε.

Αποφασίσαμε να κρατήσουμε μια διακριτική στάση στο θέμα της αδειοδότησης όλο αυτό τον καιρό. Αυτά που είχαμε να πούμε πολλά αλλά θελήσαμε να μην δημιουργήσουμε προβλήματα στην προσπάθεια των νομικών της ΠΑΕ οι οποίοι δίνουν αγώνα άνισο.

Στο πάρα πέντε όμως από την καταστροφή στην οποία μας οδηγούν δεν θα σιωπήσουμε.

Οι ντόπιοι πολιτικοί παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τις οποίες έχουν καταβάλει, δεν έχουν καταφέρει να αποκαταστήσουν την αδικία. Δεν έχουν ίσως τη θέληση να κάνουν το παραπάνω βήμα και να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι όπως θα απαιτούσε η ιστορία του τόπου που εκπροσωπούν.

Η διαφθορά και η σήψη έχει φτάσει τόσο βαθιά που μόνο η κεντρική πολιτική εξουσία μπορεί να δώσει λύση. Κε Τζερουλάνο, σταματήσετε να παραπληροφορείτε τους συναδέλφους σας για τον φάκελο του ΟΦΗ. Ο φάκελος του ΟΦΗ είναι πλήρης και πολύ καλύτερος από τους περισσότερους φακέλους που πήραν άδεια. Αν δεν είστε ικανός να διαβάσετε τα στοιχεία ας μην διαδίδετε την παραπληροφόρηση του ηθικού αυτουργού και εκτελεστή του εγκλήματος. Το σκεπτικό της απόφασης του Προέδρου της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ είναι πολύ πιο έγκυρο και πολύ πιο εμπεριστατωμένο από το χαλασμένο σας τηλέφωνο.

Να μεταφέρετε στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης ότι η Κρήτη δεν είναι μόνο για να σας δίνει ψήφους, να σας ταΐζει σφυρίδες και να σας προσφέρει καλοκαιρινές διακοπές. Που είναι η κάθαρση την οποία και οι δύο μας υπόσχεστε? Μήπως στα συρτάρια της ΕΠΟ με τους σκονισμένους φακέλους των στημένων παιχνιδιών?

Αν δεν θέλετε καθαρές πολυμετοχικές ομάδες και περήφανους ανθρώπους να μας το πείτε. Αν δεν έχετε το σθένος να τα βάλετε με τον πατριάρχη του παράνομου στοιχήματος ανακοινώστε το. Δεν θα μας πειράξει καθόλου, μην μας κοροϊδεύετε όμως, έχουμε περάσει πολλά και δεν ανεχόμαστε άλλα.

Ο πεθαμένος δεν φοβάται τον θάνατο και να ξέρετε ότι μόλις μας εκτελέσετε θα πάρουμε πολλούς μαζί μας. Είμαστε ελεύθεροι πλέον, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

υ.γ. Ευχαριστούμε πολύ τον συμπολίτη για την ανακοίνωση συμπαράστασης στον τίμιο αγώνα μας. Απέδειξε για άλλη μια φορά το ότι είναι ένα πρότυπο-καθαρό σωματείο, στολίδι στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και γνήσιο τέκνο του εκπροσώπου τον οποίο έστειλε στην ΕΠΟ.