Νέα ονόματα για τον ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιοσού Σαριέγκι και ο 24χρονος Γάλλος στόπερ Μοχαμαντού Σισοκό είναι τα τελευταία ονόματα που προστέθηκαν στην λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ.

Για το ότι έχει προταθεί ο Ισπανός στόπερ, το είχαμε αναφέρει στις 6 Σεπτεμβρίου ωστόσο η περίπτωση του δεν απασχολούσε τον ΟΦΗ λόγω του ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα να καλυφθούν οι οικονομικές απαιτήσεις του.

Το θέμα το επαναφέρει σήμερα η «Γάτα» που κάνει λόγο για «στενό μαρκάρισμα του ΟΦΗ προς τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού» ενώ τονίζει ότι του έχει γίνει πρόταση με ένα πολύ χαμηλό συμβόλαιο με περιορισμένες καθαρές αποδοχές και πολλά μπόνους.

Πέραν του ονόματος του Γιοσού Σαριέγκι, το δημοσίευμα αναφέρεται και στον 24χρονο Γάλλο στόπερ Μοχαμαντού Σισοκό που την τελευταία 3ετια αγωνίζεται στην Σκωτία με την Κιλμάρνοκ ενώ ανήκει στην Ουντινέζε.

Το όνομα του Σισοκό είχε παίξει φέτος και για τον Αστέρα Τρίπολης ωστόσο η οικονομική διαφορά που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών αποτέλεσε το εμπόδιο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Σισοκό ήταν διεθνής με την εθνική ελπίδων της Γαλλίας ενώ βρίσκεται στην Ιταλία από το 2007 όπου και υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τους «φριουλάνι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook