Σαρ: “Μου ειπαν για τον κόσμο του ΟΦΗ” (vds+fotos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ορεξάτος και άνετος, ο Σενεγαλέζος αμυντικός απάντησε σε όλα… που αφορούσαν την μεταγραφή του στον ΟΦΗ όπου εμφανίστηκε πεπεισμένος για την αξία του ενώ τόνισε ότι από φίλους του που αγωνίζονται στην Ελλάδα έχει πληροφορηθεί τα καλύτερα για το Ηράκλειο, τον ΟΦΗ και τον κόσμο της ομάδας.

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και για εμένα είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Οι άνθρωποι της ομάδας με ήθελαν πολύ και ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό” είπε αρχικά το τελευταίο και πιο ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ που στην συνέχεια αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες που έχει λέγοντας πως “θέλω να ευχαριστηθώ την παρουσία μου στην ομάδα και στην συνέχεια θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο πρωτάθλημα”.

Ο Μοχάμεντ Σαρ με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Μάνθο Πουλινάκη

Όσον αφορά το τι γνωρίζει για την Κρήτη και τον ΟΦΗ υπογράμμισε ότι “γνωρίζω για τον καλό καιρό γιατί τον αγαπούν οι Αφρικανοί. Με φίλους μου που αγωνίζονται στην Ελλάδα μου έχουν πει ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο που αγαπάει την ομάδα, την υποστηρίζει και αυτά τα στοιχεία είναι σημαντικά για έναν παίκτη”.

Σχετικά με την μεταγραφή του στον ΟΦΗ είπε ότι “είμαι ένας ποδοσφαιριστής που είχα πάντα καλές σχέσεις με τους φιλάθλους γιατί εκτιμούν το γεγονός ότι πάντα δίνω το καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Το ίδιο έκανα σε όποια ομάδα αγωνιζόμουν, το ίδιο θα κάνω και τώρα στον ΟΦΗ. “Θέλω να κάνω μια καλή σαιζόν με την ομάδα μου γιατί είμαι τύπος που θέλει να κερδίζει και γνωρίζω ότι υπάρχουν απαιτήσεις από τον ΟΦΗ”.

“Θα δώσω το μάξιμουμ των δυνάμεων μου αυτές τις τρεις εβδομάδες, μετά ακολουθεί η διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων και στην συνέχεια θα είμαι έτοιμος” ήταν η απάντηση του Μοχάμεντ Σαρ στο ερώτημα για το πότε θα είναι έτοιμος.

Για την έλευση του στην Ελλάδα τόνισε ότι “είναι μια πρόκληση για εμένα. Δεν γνωρίζω αρκετά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχω έρθει μόνο ως αντίπαλος των ελληνικών ομάδων. Για εμένα θα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνω κάτι καλό ξανά.

Για την επιλογή του ΟΦΗ ανέφερε ακόμη ότι “είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Εχω παίξει σε αρκετές ομάδες, έχω παίξει και στην χώρας σας ώς αντίπαλος σε Ευρωπαικά παιχνίδια. Είναι για μένα μια καλή ευκαιρία να κάνω κάτι καλό για την καριέρα μου. Ετσι το βλέπω”. Για την αγωνιστική απραξία των δύο τελευταίων χρόνων απάντησε λέγοντας ότι “στο ποδόσφαιρο καιμιά φορά δεν κάνεις σωστές επιλογές. Αυτό πιστεύω ότι συνέβη και με μένα. Θέλω να πιστεύω όμως ότι αύτη τη φορά τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Έχω όρεξη και δεν έχω χάσει την φόρμα που είχα όταν έπαιζα στην Σταντάρ. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω με τον ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook