Απαρηγόρητος ο Γουναρίδης, ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν ο γκολκίπερ του ΟΦΗ λόγω του λάθους που έκανε ενώ ζήτησε συγνώμη στα αποδυτήρια της Ν. Σμύρνης. Όλοι πάνω του που τον στηρίζουν και τον πιστεύουν.

Όπως αποκαλύπτει το Gentikoule, μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ο 22χρονος γκολκίπερ ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του για το λάθος που έκανε στο αυτογκόλ του Μίρνες Σίσιτς. «Παιδιά, ζητάω συγνώμη για το λάθος. Με ξεγέλασε η πορεία της μπάλας» ήταν τα λόγια του Στέφανου Γουναρίδη προς τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Εκείνοι αμέσως έπεσαν πάνω του προκειμένου να τον κάνουν να ξεχάσει αμέσως το λάθος λέγοντας του ότι «αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, κοιτάζουμε μπροστά».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος ήταν απαρηγόρητος όμως οι συμπαίκτες του και ιδιαίτερα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ήταν συνεχώς μαζί του ζητώντας του να το ξεπεράσει.

Άλλωστε και φέτος το κλίμα στα αποδυτήρια του ΟΦΗ είναι οικογενειακό και οι σχέσεις μεταξύ των παικτών άριστες. Κάτι που φάνηκε και χθες με τον τρόπο που αντιμετώπισε όλη η ομάδα το λάθος του Στέφανου Γουναρίδη.