Ο αδύναμος κρίκος που λέγεται Βερόν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι του ΟΦΗ εξαρτάται από τα κέφια και τα πόδια του Αργεντινού μόνο που μέχρι στιγμής, ο 31χρονος κεντρικός χαφ έχει περάσει απαρατήρητος στα τρία πρώτα παιχνίδια.

Και αν για την πρεμιέρα υπήρχε η – σωστή – δικαιολογία ότι ήταν ανέτοιμος καθώς ξεκίνησε προετοιμασία πιο αργοπορημένα από κάθε άλλο συμπαίκτη του, σίγουρα η εικόνα του κόντρα σε Άρη και Πανιώνιο προβλημάτισε ιδιαίτερα.

Ο Βερόν που αναμφίβολα αποτελεί το βαρόμετρο για την εικόνα του ΟΦΗ, έχει αναδειχθεί σε έναν αδύναμο κρίκο της μέχρι τώρα μεσαίας γραμμής του ΟΦΗ με ελάχιστη συνεισφορά στην ανασταλτική λειτουργία και πολλά λάθη στον δημιουργικό τομέα. Η συμμετοχή του Αργεντινού στο παιχνίδι του ΟΦΗ είναι βαρύνουσας σημασίας και αυτό φάνηκε χθες όπου αν και ήταν σε μέτρια ημέρα, έκανε τα περισσότερα κλεψίματα (6) από κάθε άλλο παίκτη του ΟΦΗ όπως και τις περισσότερες πάσες (13). Όμως, αναμφίβολα η εικόνα του προβληματίζει ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία που γνωρίζει ότι ο Βερόν είναι ένας παίκτης – κλειδί στην δημιουργία φάσεων προς την αντίπαλη εστία.

Στον ΟΦΗ πίστευαν ότι με την είσοδο του Γιώργου Ιωαννίδη στην 11αδα ο Αργεντινός θα απελευθερωνόταν και θα βοηθούσε περισσότερο στην επίθεση ωστόσο χθες φάνηκε να… μπερδεύονται οι ρόλοι στην μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί ακόμα χειρότερη εικόνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook