«Σαν σήμερα ο ΟΦΗ έχασε τον πατέρα του»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια κίνηση… συμβολικού – και όχι μόνο – χαρακτήρα, ο ΟΦΗ αναφέρεται στην συμπλήρωση 16 χρόνων από την ημέρα θανάτου του Θόδωρα Βαρδινογιάννη ανακοινώνοντας την διοργάνωση ποδοσφαιρικού τουρνουά στην μνήμη του αείμνηστου διοικητικού ηγέτη του.

Σαν Σήμερα, στις 21 Σεπτεμβρίου 1996 φεύγει από την ζωή ο μεγάλος Θόδωρος Βαρδινογιάννης και ο ΟΦΗ δείχνει ότι δεν τον έχει ξεχάσει ακόμα τιμώντας την μνήμη του με την διεξαγωγή διεθνούς τουρνουά με ομάδες νέων ενώ στην ανακοίνωση κάνει λόγο για τον «αείμνηστο Θεόδωρο Βαρδινογιάννη, τον ευεργέτη, τον ηγέτη και τον γνήσιο Κρητικό».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«Σαν σήμερα πριν 16 χρόνια, στις 21 Σεπτεμβρίου 1996, η οικογένεια του ΟΦΗ έχασε εντελώς απροσδόκητα, τον «πατέρα» της. Τον αείμνηστο Θεόδωρο Βαρδινογιάννη, τον ευεργέτη, τον ηγέτη, τον γνήσιο Κρητικό. Η τεράστια παρακαταθήκη του, είναι ο φάρος που θα φωτίσει την επιστροφή της ομάδας μας ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Για όλους εμάς στον ΟΦΗ, η 21η Σεπτεμβρίου θα είναι μια ημέρα μνήμης. Για το λόγο αυτό, και εκτός όλων των άλλων ενεργειών, η ΠΑΕ ΟΦΗ θα διοργανώνει από φέτος (σε ένα μήνα περίπου) και κάθε χρόνο ένα διεθνές τουρνουά με ομάδες Νέων, το οποίο θα φέρει το όνομα του Θεόδωρου Βαρδινογιάννη, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μας».